Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viva Jujuy! Gato encerrado
5-2-3 atrás Tactiek viva jujuy
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
72.9 gemiddelde waardering 65.8
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


7e minuut.
Stielike is nu in balbezit. Stielike met een sublieme pass. Reis is nu in balbezit. Reis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Dolha met de inworp. Abacı geeft een lange en hoge pass. Reis rent richting de bal. Reis schiet op doel. Lening probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva Jujuy! - Gato encerrado 1:0

20e minuut.
Vincentić probeert naar een medespeler te passen. Masielli rent richting de bal. Masielli passt de bal zonder na te denken. Gamboa rent richting de bal. Gamboa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Merson bereikt de bal nog maar net als eerste. Merson passt de bal met de wreef. Stielike rent richting de bal. Stielike draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Abacı neemt de hoekschop. Stielike krijgt zijn hoofd ertegen. Lening werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva Jujuy! - Gato encerrado 2:0

35e minuut.
Rommens onderschept slim de pass. Burkala rent richting de bal. Burkala geeft een lange en hoge pass. Stielike rent richting de bal. Stielike haalt uit met een fantastische trap. Lening probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Gamboa kopt de bal weg. Barczak probeert naar een medespeler te passen. Reis kopt de bal weg. Stielike is nu in balbezit. Stielike schiet op doel. Lening probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viva Jujuy! 31%, Gato encerrado 69%.
Viva Jujuy! - Gato encerrado 2:0

46e minuut.
Franzke komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Grobbe onderschept slim de pass. Grobbe passt de bal zonder na te denken. Di Ricci is nu in balbezit. Di Ricci geeft de bal voor. Cherganski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Masielli passt de bal met de wreef. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherganski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherganski haalt uit met een fantastische trap. Barczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva Jujuy! - Gato encerrado 2:1

54e minuut.
Klungelig pakt Jelec de bal. Stielike bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jelec krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Abacı geeft de bal voor. Reis kopt de bal weg. Stielike rent richting de bal. Stielike haalt uit met een fantastische trap. Lening werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

78e minuut.
Daar is Reis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aucello rent richting de bal. Reis onderschept slim de pass. Reis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Burkala de bal onder controle te krijgen. Lening probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rywczak komt het veld opgelopen. Merson met de inworp. Stielike rent richting de bal. Stielike geeft een lange en hoge pass. Rywczak springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Merson rent richting de bal. Merson geeft een hoge lob. Reis rent richting de bal. Reis haalt uit met een fantastische trap. Lening werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva Jujuy! - Gato encerrado 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viva Jujuy! 51%, Gato encerrado 49%.
Viva Jujuy! - Gato encerrado 3:1