Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 23:23
  • Competitiewedstrijd: Liga B.01
  • Stadion: 9 de Diciembre
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 21555
Aguapey Nacional de Mdeo.
MuñecoLINE4 Tactiek Siamofuori
45% Balbezit 55%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
56.7 gemiddelde waardering 57.3
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Abelairas speelt de bal door. Klungelig pakt Barbaru de bal. Moscoso schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Moscoso krijgt een gele kaart. Barbaru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barbaru zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Bouvet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balašević rent richting de bal. Balašević draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguapey - Nacional de Mdeo. 0:1

4e minuut.
Beaumont geeft een hoge lob. Nəzərov kopt de bal weg. Beaumont geeft de bal voor. Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru haalt uit met een fantastische trap. Olrlandini bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Beaumont geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Carmitru maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Soto trapt de bal weg. Balcerzak met een sublieme pass. Barbaru is nu in balbezit. Barbaru geeft een hoge lob. Balašević maakt een snoekduik en kopt de bal. Olrlandini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru draait met de bal, schiet en ... Olrlandini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguapey - Nacional de Mdeo. 0:2

10e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Olrlandini niet meer kan verder spelen. Powałka komt het veld opgelopen.

11e minuut.
García Cantarero onderschept slim de pass. Istvan met een sublieme pass. Klungelig pakt Moscoso de bal. Moscoso met een sublieme pass. Torrente rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguapey - Nacional de Mdeo. 1:2

17e minuut.
Contarelli met een harde bal richting middenveld. Carmitru kopt de bal weg. Soto heeft problemen om de bal te vangen. Barbaru rent richting de bal. Barbaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Abelairas kopt de bal weg. Beaumont rent richting de bal. Beaumont speelt de bal door. Barbaru rent richting de bal. Barbaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Sierka passt de bal in één keer door. Huerta is nu in balbezit. Beszterda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beszterda krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Rabadan met een sublieme pass. Balcerzak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barbaru speelt de bal door. Carmitru is nu in balbezit. Carmitru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Rabadan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mazak komt het veld opgelopen.

36e minuut.
García Cantarero geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beaumont met de inworp. Abelairas is nu in balbezit. Abelairas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Mazak geeft een hoge lob. Istvan controleert de bal met de borst. Istvan passt de bal zonder na te denken. Rueda is nu in balbezit. Torrente rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Huerta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Torrente rent richting de bal. Torrente haalt uit met een fantastische trap. Contarelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Montti geeft een hoge lob. Inworp. Istvan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rueda controleert de bal met de borst. Rueda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguapey 49%, Nacional de Mdeo. 51%.
Aguapey - Nacional de Mdeo. 1:2

47e minuut.
García Cantarero passt de bal met de wreef. Moscoso is nu in balbezit. Moscoso passt de bal in één keer door. Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta geeft een lange en hoge pass. Contarelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Montti geeft een hoge lob. Barbaru is nu in balbezit. Barbaru heeft problemen om de bal te vangen. Barbaru geeft een hoge lob. Balašević maakt een snoekduik en kopt de bal. Powałka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaumont verovert de bal door een tackle van achteren. Beaumont passt de bal zonder na te denken. Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Nəzərov geeft een lange en hoge pass. Barbaru kopt de bal weg. Carmitru rent richting de bal. Carmitru schiet op doel. Powałka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguapey - Nacional de Mdeo. 1:3

59e minuut.
Beaumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaumont met een sublieme pass. Carmitru rent richting de bal. Carmitru schiet op doel. Powałka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kuśmierczyk komt het veld opgelopen.

77e minuut.
García Cantarero geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beaumont met de inworp. Balašević rent richting de bal. Balašević schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Huerta passt de bal in één keer door. Torrente is nu in balbezit. Beszterda begaat een overtreding. Torrente raakt geblesseerd tijdens het duel. Moscoso komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Beaumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaumont passt de bal met de wreef. Carmitru is nu in balbezit. Balašević rent richting de bal. Balašević draait met de bal, schiet en ... Powałka bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguapey 44%, Nacional de Mdeo. 56%.
Aguapey - Nacional de Mdeo. 1:3