Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 23:23
  • Competitiewedstrijd: Liga B.01
  • Stadion: PATADURAS Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 28649
PATADURAS Ave fenix
romperpiernas Tactiek Normal O
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 21
6 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
55.1 gemiddelde waardering 62
solid Schieten formidable
very good Passen very good
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Frakiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Malpas onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hendriksen. Malpas raakt geblesseerd tijdens het duel. Napierała komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kokoška geeft een hoge lob. Żewłakow kopt de bal weg. Parra rent richting de bal. Parra geeft een lange en hoge pass. Żewłakow springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Frakiewicz speelt de bal door. Kokoška is nu in balbezit. Kokoška geeft een hoge lob. Żewłakow krijgt zijn hoofd ertegen. Ploeşteanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PATADURAS - Ave fenix 0:1

15e minuut.
Ligioiz geeft een hoge lob. Inworp. Kokoška zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Napierała is nu in balbezit. Napierała geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Napierała rent richting de bal. Żewłakow rent richting de bal. Frakiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Napierała onderschept slim de pass. Napierała draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Bareja rent richting de bal. Bareja geeft een hoge lob. Inworp. Langdon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parra geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Eyzaguirre met een sublieme pass. Blok rent richting de bal. Blok met een sublieme pass. Bertollo is nu in balbezit. Bertollo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bertollo rent richting de bal. Mastrodomenico is nu in balbezit. Bertollo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bertollo krijgt een gele kaart. Mastrodomenico raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

28e minuut.
Klungelig pakt Ligioiz de bal. Kokoška geeft een lange en hoge pass. Ligioiz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Żewłakow is nu in balbezit. Żewłakow schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Napierała probeert naar een medespeler te passen. Kokoška rent richting de bal. Kokoška speelt de bal door. Żewłakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Żewłakow draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Blok bereikt de bal nog maar net als eerste. Blok passt de bal zonder na te denken. Antilef is nu in balbezit. Blok bereikt de bal nog maar net als eerste. Blok draait met de bal, schiet en ... Blejan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Żewłakow met een sublieme pass. Ligioiz rent richting de bal. Napierała tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Napierała krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Kokoška passt de bal zonder na te denken. Obilić rent richting de bal. Obilić passt de bal met de wreef. Żewłakow rent richting de bal. Żewłakow draait met de bal, schiet en ... Ploeşteanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PATADURAS 62%, Ave fenix 38%.
PATADURAS - Ave fenix 0:1

46e minuut.
Vetrák komt het veld opgelopen. Hauche komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Klungelig pakt Hauche de bal. Vetrák is nu in balbezit. Vetrák passt de bal met de wreef. Żewłakow rent richting de bal. Żewłakow schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Ligioiz geeft een hoge lob. Daar is Mastrodomenico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barresi speelt de bal door. Blok bereikt de bal nog maar net als eerste. Blok schiet op doel. Blejan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Vetrák is nu in balbezit. Vetrák passt de bal met de wreef. Żewłakow is nu in balbezit. Żewłakow draait met de bal, schiet en ... Ploeşteanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PATADURAS - Ave fenix 0:2

56e minuut.
Mastrodomenico speelt de bal door. Kokoška is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ligioiz. Ligioiz krijgt een gele kaart. Kokoška wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

59e minuut.
Bareja geeft een hoge lob. Ligioiz kopt de bal weg. Obilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Obilić passt de bal zonder na te denken. Żewłakow rent richting de bal. Ploeşteanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Żewłakow rent richting de bal. Żewłakow draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PATADURAS - Ave fenix 0:3

61e minuut.
Hendriksen speelt de bal door. Klungelig pakt Pessoa de bal. Met opzet legt Żewłakow zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Żewłakow moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Żewłakow schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

72e minuut.
Ligioiz geeft een lange en hoge pass. Vetrák rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hendriksen. Hendriksen krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Faliński geeft een hoge lob. Kokoška rent richting de bal. Kokoška met een sublieme pass. Klungelig pakt Vetrák de bal. Vetrák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PATADURAS - Ave fenix 0:4

78e minuut.
Antilef haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Blejan trapt de bal weg. Vetrák is nu in balbezit. Vetrák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Bareja verovert de bal door een tackle van achteren. Bareja geeft de bal voor. Mastrodomenico rent richting de bal. Bertollo verovert de bal door een tackle van achteren. Bertollo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PATADURAS 62%, Ave fenix 38%.
PATADURAS - Ave fenix 0:4