Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A. ATLANTA Inter.FC.
57j3 Tactiek 3-4-1-2.
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
55.8 gemiddelde waardering 56.7
excellent Schieten excellent
very good Passen solid
very good Verdedigen formidable


15e minuut.
Caldirola geeft een hoge lob. Mihoubi rent richting de bal. Vallejo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mihoubi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Łączyński neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Firpo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Łączyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łączyński schiet op doel. Firpo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. ATLANTA - Inter.FC. 0:1

17e minuut.
Caldirola geeft een lange en hoge pass. Łączyński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vallejo. Vallejo krijgt een gele kaart. Łączyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Torres Sayar neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Ruzak probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. ATLANTA - Inter.FC. 0:2

20e minuut.
Genezzo met de inworp. Balaszczuk is nu in balbezit. Balaszczuk geeft de bal voor. Testa rent richting de bal. Testa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Caldirola rent richting de bal. Balaszczuk onderschept slim de pass. Tanoi is nu in balbezit. Balaszczuk onderschept slim de pass. Balaszczuk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cordero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Balaszczuk de bal onder controle te krijgen. Torres Sayar rent richting de bal. Torres Sayar speelt de bal door. Mihoubi rent richting de bal. Mihoubi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. ATLANTA 51%, Inter.FC. 49%.
C.A. ATLANTA - Inter.FC. 0:2

46e minuut.
Clausi komt het veld opgelopen. Pêgo komt het veld opgelopen. Dañil komt het veld opgelopen. Gullota komt het veld opgelopen. Tallone komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Sandu geeft de bal voor. Buitenspel voor Łączyński. Goede buitenspelval van de verdediging. Marhiwuño maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Balaszczuk rent richting de bal. Balaszczuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Blanchet probeert naar een medespeler te passen. Sandu is nu in balbezit. Testa verovert de bal door een tackle van achteren. Balaszczuk is nu in balbezit. Balaszczuk schiet op doel. Cordero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. ATLANTA - Inter.FC. 1:2

50e minuut.
Sandu passt de bal in één keer door. Torres Sayar rent richting de bal. Dañil schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dañil krijgt een gele kaart. Torres Sayar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Torres Sayar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Łączyński krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Palavecino onderschept slim de pass. Palavecino met een sublieme pass. Torres Sayar bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres Sayar geeft een hoge lob. Mihoubi springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. ATLANTA - Inter.FC. 1:3

54e minuut.
Testa rent richting de bal. Mihoubi begaat een overtreding. Testa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chebar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tallone krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Buitenspel voor Łączyński. Goede buitenspelval van de verdediging. Romano komt het veld opgelopen. Di Bártolo komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Gullota geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dañil de bal. Romano is nu in balbezit. Dañil onderschept slim de pass. Dañil geeft een lange en hoge pass. Cordero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Marhiwuño verovert de bal door een tackle van achteren. Marhiwuño speelt de bal door. Balaszczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaszczuk haalt uit met een fantastische trap. Cordero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. ATLANTA - Inter.FC. 2:3

83e minuut.
Chebar met een snelle inworp. Caldirola probeert naar een medespeler te passen. Gullota rent richting de bal. Gullota geeft een lange en hoge pass. Balaszczuk is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Testa begaat een overtreding. Sandu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tanoi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Di Bártolo is nu in balbezit. Di Bártolo draait met de bal, schiet en ... Firpo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. ATLANTA - Inter.FC. 2:4

88e minuut.
Clausi is nu in balbezit. Clausi geeft de bal voor. Blanchet bereikt de bal nog maar net als eerste. Testa onderschept slim de pass. Testa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Mihoubi met een sublieme pass. Daar is Torres Sayar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torres Sayar passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Di Bártolo de bal. Di Bártolo haalt uit met een fantastische trap. Firpo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. ATLANTA 50%, Inter.FC. 50%.
C.A. ATLANTA - Inter.FC. 2:4