Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gato encerrado Batacazo FC
adaptable Tactiek cambio
49% Balbezit 51%
24% Spel op eigen helft 76%
27 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
63.2 gemiddelde waardering 57.7
incredible Schieten solid
excellent Passen solid
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Vincentić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincentić speelt de bal door. Gamboa is nu in balbezit. Gamboa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gato encerrado - Batacazo FC 1:0

12e minuut.
Marčev probeert naar een medespeler te passen. Grobbe probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vincentić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vincentić geeft de bal voor. Cherganski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Rommens probeert naar een medespeler te passen. Di Ricci bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Ricci geeft een lange en hoge pass. Cherganski springt en kopt de bal. Marčev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gato encerrado - Batacazo FC 2:0

30e minuut.
Inworp. Żuczek komt het veld opgelopen. Ardan komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Gamboa is nu in balbezit. Pallek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gamboa raakt geblesseerd tijdens het duel. Cherganski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Marčev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gato encerrado - Batacazo FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gato encerrado 29%, Batacazo FC 71%.
Gato encerrado - Batacazo FC 3:0

48e minuut.
Żuczek is nu in balbezit. Di Ricci onderschept slim de pass. Di Ricci met een sublieme pass. Cherganski is nu in balbezit. Cherganski draait met de bal, schiet en ... Marčev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cherganski is nu in balbezit. Madincea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cherganski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Cherganski neemt zijn aanloop. Marčev bokst de bal weg.

52e minuut.
Cherganski speelt de bal door. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Dos Santos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dos Santos krijgt een gele kaart. Gamboa raakt geblesseerd tijdens het duel. Cherganski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Marčev bokst de bal weg.

52e minuut.
Madincea passt de bal met de wreef. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Masielli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cherganski krijgt zijn hoofd ertegen. Marčev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gato encerrado - Batacazo FC 4:0

53e minuut.
Cervilla speelt de bal door. Ardan rent richting de bal. Ardan geeft de bal voor. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Marčev trapt de bal weg van het doel. Tapış rent richting de bal. Masielli verovert de bal door een tackle van achteren. Masielli geeft de bal voor. Cherganski krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Grobbe geeft de bal voor. Cherganski rent richting de bal. Madincea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cherganski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cherganski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Marčev bokst de bal weg.

64e minuut.
Cherganski verovert de bal door een tackle van achteren. Masielli rent richting de bal. Masielli passt de bal in één keer door. Gamboa is nu in balbezit. Gamboa schiet op doel. Marčev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Ardan is nu in balbezit. Ardan geeft de bal voor. Grobbe is nu in balbezit. Grobbe geeft de bal voor. Cherganski krijgt zijn hoofd ertegen. Marčev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Inworp. Setikovský komt het veld opgelopen. Craia komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Tilincă kopt de bal weg. Cervilla is nu in balbezit. Grobbe onderschept slim de pass. Grobbe geeft een hoge lob. Cherganski maakt een snoekduik en kopt de bal. Marčev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gamboa rent richting de bal. Gamboa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gato encerrado - Batacazo FC 5:0

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prosdocimi komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Cherganski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Pallek ... Strafschop! Cherganski raakt geblesseerd tijdens het duel. Cherganski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Gato encerrado - Batacazo FC 6:0

90e minuut.
Pedras geeft een hoge lob. Gamboa kopt de bal weg. Klungelig pakt Madincea de bal. Cherganski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherganski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gato encerrado 19%, Batacazo FC 81%.
Gato encerrado - Batacazo FC 6:0