Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 23:23
  • Competitiewedstrijd: Liga B.01
  • Stadion: Inter.FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 42000
Inter.FC. Ave fenix
3-4-1-2. Tactiek Normal O
44% Balbezit 56%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 2
56.2 gemiddelde waardering 59.9
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitstekend


12e minuut.
Caldirola passt de bal met de wreef. Malpas is nu in balbezit. van der Winden verovert de bal door een tackle van achteren. Mihoubi rent richting de bal. Mihoubi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Łączyński kopt de bal weg. Mihoubi rent richting de bal. Rusinek maakt een afschuwelijke overtreding. Rusinek is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

29e minuut.
Parra passt de bal met de wreef. Obilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Obilić passt de bal in één keer door. Jajszczok rent richting de bal. Jajszczok schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Parra met de inworp. Vetrák geeft de bal voor. Cordero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Torres Sayar bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres Sayar probeert naar een medespeler te passen. Łączyński rent richting de bal. Łączyński haalt uit met een fantastische trap. Blejan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter.FC. - Ave fenix 1:0

41e minuut.
Caldirola passt de bal met de wreef. Mihoubi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Obilić. Obilić krijgt een gele kaart. Mihoubi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Torres Sayar met een snel genomen vrije trap. Mihoubi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter.FC. 56%, Ave fenix 44%.
Inter.FC. - Ave fenix 1:0

50e minuut.
Langdon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vetrák is nu in balbezit. Caldirola begaat een overtreding. Caldirola krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Obilić met een sublieme pass. Jajszczok is nu in balbezit. Jajszczok geeft een hoge lob. Malpas geeft een lange en hoge pass. Parra springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Torres Sayar rent richting de bal. Torres Sayar met een sublieme pass. Mihoubi rent richting de bal. Mihoubi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter.FC. - Ave fenix 2:0

68e minuut.
Jajszczok geeft een hoge lob. Torres Sayar rent richting de bal. Torres Sayar speelt de bal door. Mihoubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihoubi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Romano komt het veld opgelopen. Di Bártolo komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Parra is nu in balbezit. Tanoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra verovert de bal door een tackle van achteren. Parra geeft een hoge lob. Napierała maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter.FC. - Ave fenix 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter.FC. 45%, Ave fenix 55%.
Inter.FC. - Ave fenix 2:1