Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A. ATLANTA PATADURAS
57j3 Tactiek 352
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
18 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.9 gemiddelde waardering 56.4
formidable Schieten solid
very good Passen solid
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
van Boven passt de bal zonder na te denken. Barresi is nu in balbezit. Barresi speelt de bal door. Antilef rent richting de bal. Antilef schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Tallone rent richting de bal. Tallone probeert naar een medespeler te passen. Testa rent richting de bal. Testa haalt uit met een fantastische trap. Ploeşteanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. ATLANTA - PATADURAS 1:0

10e minuut.
Pêgo geeft een lange en hoge pass. Tallone kopt de bal weg. Frakiewicz is nu in balbezit. Testa verovert de bal door een tackle van achteren. Testa draait met de bal, schiet en ... Ploeşteanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Testa rent richting de bal. Testa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Testa kopt de bal weg. Tallone bereikt de bal nog maar net als eerste. Testa bereikt de bal nog maar net als eerste. Testa schiet op doel. Bareja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ploeşteanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Frakiewicz is nu in balbezit. Testa verovert de bal door een tackle van achteren. Testa heeft problemen om de bal te vangen. Testa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. ATLANTA - PATADURAS 2:0

29e minuut.
Valenzi probeert naar een medespeler te passen. Tallone is nu in balbezit. Tallone passt de bal met de wreef. Testa rent richting de bal. Testa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. ATLANTA - PATADURAS 3:0

34e minuut.
Frakiewicz probeert naar een medespeler te passen. Tallone is nu in balbezit. Testa rent richting de bal. Testa haalt uit met een fantastische trap. Ploeşteanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. ATLANTA - PATADURAS 4:0

44e minuut.
Tallone rent richting de bal. Tallone geeft de bal voor. Valenzi speelt de bal door. Testa controleert de bal met de borst. Testa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. ATLANTA 47%, PATADURAS 53%.
C.A. ATLANTA - PATADURAS 4:0

46e minuut.
Lobos komt het veld opgelopen. Stemberg komt het veld opgelopen. Vallejo komt het veld opgelopen. Balaszczuk komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Stemberg de bal onder controle te krijgen. Tallone bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessoa begaat een overtreding. Pessoa krijgt een gele kaart.

51e minuut.
van Boven zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blok rent richting de bal. Blok passt de bal zonder na te denken. Barresi is nu in balbezit. Barresi haalt uit met een fantastische trap. Whitley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Vallejo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dañil komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Tallone is nu in balbezit. Tallone passt de bal in één keer door. Balaszczuk rent richting de bal. Balaszczuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. ATLANTA - PATADURAS 5:0

60e minuut.
Hauche komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Clausi passt de bal zonder na te denken. Chebar rent richting de bal. Chebar passt de bal met de wreef. Balaszczuk rent richting de bal. Balaszczuk draait met de bal, schiet en ... Ploeşteanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Bareja onderschept slim de pass. Bareja geeft de bal voor. Pêgo kopt de bal weg. Valenzi geeft een hoge lob. Balaszczuk springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Tallone is nu in balbezit. Pessoa verovert de bal door een tackle van achteren. Balaszczuk is nu in balbezit. Balaszczuk haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tallone de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Antilef geeft de bal voor. Clausi onderschept slim de pass. van Boven met een sublieme pass. Blok rent richting de bal. Blok haalt uit met een fantastische trap. Whitley bokst de bal weg.

76e minuut.
Hauche rent richting de bal. Pêgo onderschept slim de pass. Pêgo passt de bal in één keer door. Valenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Clausi met een sublieme pass. Chebar rent richting de bal. Chebar passt de bal zonder na te denken. Balaszczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaszczuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Doeltrap. Frakiewicz trapt de bal weg. Valenzi kopt de bal weg. Balaszczuk is nu in balbezit. Balaszczuk draait met de bal, schiet en ... Ploeşteanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Bareja kan de bal niet met de borst controleren. Tallone rent richting de bal. Bareja begaat een overtreding. Bareja krijgt een gele kaart. Tallone raakt geblesseerd tijdens het duel. Whitley zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Balaszczuk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Lobos kopt de bal weg. Balaszczuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tallone bereikt de bal nog maar net als eerste. Tallone haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bareja de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. ATLANTA 56%, PATADURAS 44%.
C.A. ATLANTA - PATADURAS 5:0