Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Sulfatado Nacional de Mdeo.
4-4-2 Tactiek Siamofuori
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
59.9 gemiddelde waardering 59.2
very good Schieten very good
very good Passen solid
excellent Verdedigen outstanding


3e minuut.
Lang met een sublieme pass. Was kan de bal niet met de borst controleren. Beaumont tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beaumont krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Buiza passt de bal in één keer door. Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Barbaru geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Carmitru maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stathakis heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Montti geeft een lange en hoge pass. Balašević is nu in balbezit. Met opzet legt Lorenzini zijn tegenspeler op de grond. Balašević wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Sulfatado 55%, Nacional de Mdeo. 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atlético Sulfatado - Nacional de Mdeo. 0:0

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Skrobot zal de hoekschop nemen. Was bereikt de bal nog maar net als eerste. Was schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kikidis de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Kikidis geeft een hoge lob. Inworp. Skrobot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Murgoci bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgoci geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Kikidis heeft problemen om de bal te vangen. Was is nu in balbezit. Kikidis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Kikidis moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kikidis schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Was is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Murgoci neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Inworp. Bonet komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Was geeft de bal voor. Skrobot bereikt de bal nog maar net als eerste. Giardino rent richting de bal. Skrobot verovert de bal door een tackle van achteren. Skrobot haalt uit met een fantastische trap. Contarelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Montti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Beaumont geeft de bal voor. Lorenzini rent richting de bal. Carmitru onderschept slim de pass. Carmitru schiet op doel. Bielat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sulfatado - Nacional de Mdeo. 0:1

80e minuut.
Schuer bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru verovert de bal door een tackle van achteren. Barbaru probeert naar een medespeler te passen. Carmitru rent richting de bal. Carmitru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Skrobot bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobot speelt de bal door. Daar is Was, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Was haalt uit met een fantastische trap. Contarelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atlético Sulfatado - Nacional de Mdeo. 1:1

85e minuut.
Barbaru is nu in balbezit. Schneider verovert de bal door een tackle van achteren. Schneider passt de bal zonder na te denken. Was is nu in balbezit. Was draait met de bal, schiet en ... Contarelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Montti heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sulfatado - Nacional de Mdeo. 2:1

87e minuut.
Carmitru rent richting de bal. Məmmədhəsənov speelt de bal door. Lorenzini heeft problemen om de bal te vangen. Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Sulfatado 35%, Nacional de Mdeo. 65%.
Atlético Sulfatado - Nacional de Mdeo. 2:1