Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 23:23
  • Competitiewedstrijd: Liga B.01
  • Stadion: Luis Franzini
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 37505
Defensor Sporting Club Aguapey
fankyfanky Tactiek MuñecoLINE4
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
70.5 gemiddelde waardering 55.7
outstanding Schieten good
formidable Passen very good
formidable Verdedigen excellent


6e minuut.
Sierka geeft een hoge lob. Milapichun kopt de bal weg. Lantez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Torrente bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrente schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Kojzar probeert naar een medespeler te passen. Jacquet geeft een lange en hoge pass. Mayol rent richting de bal. Mayol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Defensor Sporting Club - Aguapey 1:0

25e minuut.
Folea probeert naar een medespeler te passen. Mayol bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierka rent richting de bal. Mayol onderschept slim de pass. Mayol haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Klungelig pakt Mayol de bal. Sierka is nu in balbezit. Mayol verovert de bal door een tackle van achteren. Mayol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Defensor Sporting Club - Aguapey 2:0

39e minuut.
Klungelig pakt Kikta de bal. Kõiv verovert de bal door een tackle van achteren. Kõiv passt de bal in één keer door. Folea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayol rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Mayol bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Defensor Sporting Club - Aguapey 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Defensor Sporting Club 49%, Aguapey 51%.
Defensor Sporting Club - Aguapey 3:0

47e minuut.
Jacquet probeert naar een medespeler te passen. Chojka is nu in balbezit. Lauper verovert de bal door een tackle van achteren. Lauper geeft een hoge lob. Folea springt en kopt de bal. Powałka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mayol rent richting de bal. Mayol schiet op doel. Powałka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Defensor Sporting Club - Aguapey 4:0

51e minuut.
Moscoso met een sublieme pass. Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacquet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jacquet krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Lantez geeft een lange en hoge pass. Folea is nu in balbezit. Mayol rent richting de bal. Mayol schiet op doel. Powałka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Defensor Sporting Club - Aguapey 5:0

58e minuut.
Lauper rent richting de bal. Lauper geeft een hoge lob. Kikta heeft problemen om de bal te vangen. Folea is nu in balbezit. Folea schiet op doel. Powałka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mayol bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Defensor Sporting Club - Aguapey 6:0

74e minuut.
Jacquet geeft een lange en hoge pass. Kikta heeft problemen om de bal te vangen. Folea rent richting de bal. Folea haalt uit met een fantastische trap. Powałka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Defensor Sporting Club - Aguapey 7:0

77e minuut.
Jacquet passt de bal zonder na te denken. Lauper is nu in balbezit. Lauper probeert naar een medespeler te passen. Mayol rent richting de bal. Mayol draait met de bal, schiet en ... Powałka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Daar is Nəzərov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kikta is nu in balbezit. Mayol is nu in balbezit. Mayol schiet op doel. Powałka probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Defensor Sporting Club 44%, Aguapey 56%.
Defensor Sporting Club - Aguapey 7:0