Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 23:23
  • Competitiewedstrijd: Liga B.01
  • Stadion: PATADURAS Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 25753
PATADURAS Inter.FC.
romperpiernas Tactiek 1 win 2 del Izq
55% Balbezit 45%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 0
57.2 gemiddelde waardering 57.3
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


9e minuut.
Daar is Frakiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihoubi bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Caldirola geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mihoubi springt en kopt de bal. Ploeşteanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Antilef is nu in balbezit. Antilef passt de bal zonder na te denken. Eyzaguirre met een sublieme pass. Blok is nu in balbezit. Blok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PATADURAS - Inter.FC. 1:0

18e minuut.
Bareja passt de bal in één keer door. Eyzaguirre probeert naar een medespeler te passen. Torres Sayar probeert naar een medespeler te passen. Mihoubi rent richting de bal. Mihoubi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Torres Sayar bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres Sayar geeft een hoge lob. Mihoubi is nu in balbezit. Mihoubi draait met de bal, schiet en ... Ploeşteanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PATADURAS - Inter.FC. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PATADURAS 70%, Inter.FC. 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PATADURAS - Inter.FC. 1:1

46e minuut.
Hauche komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Frakiewicz passt de bal met de wreef. Hendriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Estíbariz zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Estíbariz naar de kleedkamers voor een vroege douche.

48e minuut.
Palavecino passt de bal met de wreef. Torres Sayar bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres Sayar passt de bal in één keer door. Mihoubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihoubi draait met de bal, schiet en ... Ploeşteanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Tanoi geeft een hoge lob. Hendriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendriksen geeft een hoge lob. Antilef is nu in balbezit. Antilef haalt uit met een fantastische trap. Cordero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Pessoa geeft de bal voor. van der Winden bereikt de bal nog maar net als eerste. Blok tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Blok krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Palavecino onderschept slim de pass. Torres Sayar heeft problemen om de bal te vangen. Torres Sayar passt de bal met de wreef. Łączyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łączyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Blok heeft problemen om de bal te vangen. van der Winden is nu in balbezit. van der Winden met een sublieme pass. Łączyński rent richting de bal. Łączyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Blanchet geeft een lange en hoge pass. Frakiewicz kopt de bal weg. Hendriksen met een sublieme pass. Bertollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertollo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Di Bártolo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PATADURAS 55%, Inter.FC. 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PATADURAS - Inter.FC. 1:1