Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 23:23
  • Competitiewedstrijd: Liga B.01
  • Stadion: Ave fenix Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 23683
Ave fenix C.A. ATLANTA
Normal O Tactiek 3532
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
20 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 6
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.8 gemiddelde waardering 60.3
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Tallone rent richting de bal. Obilić probeert naar een medespeler te passen. Żewłakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Żewłakow schiet op doel. Clausen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ave fenix - C.A. ATLANTA 1:0

12e minuut.
Parra is nu in balbezit. Ruzak onderschept slim de pass. Ruzak speelt de bal door. Balaszczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaszczuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Żewłakow rent richting de bal. Stemberg onderschept slim de pass. Stemberg passt de bal zonder na te denken. Testa bereikt de bal nog maar net als eerste. Testa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Parra is nu in balbezit. Ruzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra verovert de bal door een tackle van achteren. Parra geeft een hoge lob. Żewłakow springt en kopt de bal. Clausen bokst de bal weg. Napierała bereikt de bal nog maar net als eerste. Napierała haalt uit met een fantastische trap. Clausen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ave fenix - C.A. ATLANTA 2:0

24e minuut.
Obilić met een sublieme pass. Żewłakow rent richting de bal. Stemberg schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Żewłakow raakt geblesseerd tijdens het duel. Napierała wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ave fenix - C.A. ATLANTA 3:0

30e minuut.
Daar is Tallone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tallone passt de bal zonder na te denken. Testa rent richting de bal. Testa passt de bal zonder na te denken. Balaszczuk bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Malpas probeert naar een medespeler te passen. Parra is nu in balbezit. Parra geeft een hoge lob. Żewłakow krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ave fenix - C.A. ATLANTA 4:0

39e minuut.
Gullota met de inworp. Jajszczok bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valenzi. Valenzi krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Obilić passt de bal in één keer door. Ruzak verovert de bal door een tackle van achteren. Parra is nu in balbezit. Parra geeft de bal voor. Żewłakow maakt een snoekduik en kopt de bal. Clausen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Faliński geeft de bal voor. Jajszczok rent richting de bal. Jajszczok passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Żewłakow de bal. Żewłakow draait met de bal, schiet en ... Clausen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ave fenix 42%, C.A. ATLANTA 58%.
Ave fenix - C.A. ATLANTA 4:0

46e minuut.
Vetrák komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Żewłakow is nu in balbezit. Ruzak verovert de bal door een tackle van achteren. Ruzak passt de bal met de wreef. Parra rent richting de bal. Parra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Tallone rent richting de bal. Tallone speelt de bal door. Testa is nu in balbezit. Testa draait met de bal, schiet en ... Faliński probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Klungelig pakt Vetrák de bal. Obilić rent richting de bal. Stemberg verovert de bal door een tackle van achteren. Vetrák rent richting de bal. Vetrák haalt uit met een fantastische trap. Clausen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Balaszczuk is nu in balbezit. Obilić is nu in balbezit. Tallone onderschept slim de pass. Balaszczuk is nu in balbezit. Balaszczuk draait met de bal, schiet en ... Blejan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tallone bereikt de bal nog maar net als eerste. Tallone schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Blejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tallone onderschept slim de pass. Tallone geeft een lange en hoge pass. Balaszczuk is nu in balbezit. Balaszczuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Balaszczuk rent richting de bal. Testa rent richting de bal. Obilić begaat een overtreding. Obilić krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Langdon heeft problemen om de bal te vangen. Tallone verovert de bal door een tackle van achteren. Malpas rent richting de bal. Balaszczuk onderschept slim de pass. Balaszczuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Əbilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbilov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valenzi met een snelle inworp. Balaszczuk geeft een lange en hoge pass. Blejan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Balaszczuk passt de bal in één keer door. Tallone bereikt de bal nog maar net als eerste. Langdon begaat een overtreding. Langdon krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Gullota controleert de bal met de borst. Żewłakow is nu in balbezit. Gullota tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gullota krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Balaszczuk kopt de bal weg. Testa kan de bal niet met de borst controleren. Əbilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Testa verovert de bal door een tackle van achteren. Testa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ave fenix 48%, C.A. ATLANTA 52%.
Ave fenix - C.A. ATLANTA 4:0