Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASROMA Defensor Sporting Club
boyta 2024 Tactiek Varini
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 10
7 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
72 gemiddelde waardering 69.9
formidabel Schieten formidabel
formidabel Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


12e minuut.
Rep geeft een hoge lob. Lauper kopt de bal weg. Olszanecki kan de bal niet met de borst controleren. Özdamar is nu in balbezit. Özdamar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Kõiv geeft een hoge lob. Folea bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszanecki verovert de bal door een tackle van achteren. Özdamar onderschept slim de pass. Özdamar draait met de bal, schiet en ... Nabert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

24e minuut.
Auerbach geeft een lange en hoge pass. Konarski met een sublieme pass. Bernacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernacki draait met de bal, schiet en ... Kupcewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASROMA - Defensor Sporting Club 1:0

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szostek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Konarski is nu in balbezit. Konarski geeft een lange en hoge pass. Bernacki springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASROMA - Defensor Sporting Club 2:0

29e minuut.
Tábori met een sublieme pass. Şerbănescu rent richting de bal. Olszanecki speelt de bal door. Baldassare is nu in balbezit. Baldassare haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Paulista met een sublieme pass. Jacquet is nu in balbezit. Folea rent richting de bal. Folea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASROMA - Defensor Sporting Club 2:1

39e minuut.
Rep geeft de bal voor. Lauper is nu in balbezit. Lauper geeft een lange en hoge pass. Folea is nu in balbezit. Folea haalt uit met een fantastische trap. Nabert bokst de bal weg.

42e minuut.
Konarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kõiv onderschept slim de pass. Kõiv passt de bal in één keer door. Özdamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdamar draait met de bal, schiet en ... Nabert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASROMA 55%, Defensor Sporting Club 45%.
ASROMA - Defensor Sporting Club 2:1

46e minuut.
Mayol komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Hopman rent richting de bal. Rep is nu in balbezit. Hopman begaat een overtreding. Hopman krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Konarski speelt de bal door. Szostek is nu in balbezit. Szostek passt de bal zonder na te denken. Bernacki is nu in balbezit. Bernacki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Buitenspel voor Mayol. Goede buitenspelval van de verdediging. Vati komt het veld opgelopen. Olszanecki maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Baldassare bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldassare probeert naar een medespeler te passen. Bernacki is nu in balbezit. Bernacki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vati is nu in balbezit. Vati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASROMA - Defensor Sporting Club 3:1

72e minuut.
Lauper bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonaventuri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lauper is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kõiv met een snel genomen vrije trap. Lauper kopt de bal weg. Mayol is nu in balbezit. Mayol draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Auerbach kopt de bal weg. Lantez is nu in balbezit. Bernacki maakt een afschuwelijke overtreding. Bernacki krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Kojzar bereikt de bal nog maar net als eerste. Konarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojzar maakt een afschuwelijke overtreding. Kojzar krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASROMA 45%, Defensor Sporting Club 55%.
ASROMA - Defensor Sporting Club 3:1