Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Catenaccio F.C. Huracan De Parque Patricios
5-3-2Medio Tactiek 5-2-3 Alf
43% Balbezit 57%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
15 Buitenspel 5
61.8 gemiddelde waardering 66.1
very good Schieten excellent
very good Passen very good
formidable Verdedigen formidable


8e minuut.
Lintner probeert naar een medespeler te passen. Molak geeft de bal voor. Ławreszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lintner neemt de hoekschop. Gálvez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ławreszuk springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Catenaccio F.C. - Huracan De Parque Patricios 1:0

11e minuut.
Molak probeert naar een medespeler te passen. Lintner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lintner passt de bal in één keer door. Ławreszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ławreszuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Testino bereikt de bal nog maar net als eerste. Testino passt de bal in één keer door. Boutonet rent richting de bal. Boutonet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Catenaccio F.C. - Huracan De Parque Patricios 1:1

22e minuut.
Rebry rent richting de bal. Rebry passt de bal zonder na te denken. Gianinazzi is nu in balbezit. Gianinazzi geeft een hoge lob. Boutonet krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Lomas met een sublieme pass. Ławreszuk is nu in balbezit. Lozanovski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ławreszuk raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Vascu neemt zijn aanloop. Gálvez bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Fiore zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Molak is nu in balbezit. Molak passt de bal in één keer door. Ławreszuk is nu in balbezit. Ławreszuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catenaccio F.C. 41%, Huracan De Parque Patricios 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Catenaccio F.C. - Huracan De Parque Patricios 1:1

51e minuut.
Molak met een snelle inworp. Lintner is nu in balbezit. Lintner probeert naar een medespeler te passen. Ławreszuk is nu in balbezit. Ławreszuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Aguirre rent richting de bal. Gianinazzi onderschept slim de pass. Gianinazzi probeert naar een medespeler te passen. Bartelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartelt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Boutonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Boutonet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Catenaccio F.C. - Huracan De Parque Patricios 1:2

81e minuut.
Klungelig pakt Vascu de bal. Cejrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vascu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catenaccio F.C. 45%, Huracan De Parque Patricios 55%.
Catenaccio F.C. - Huracan De Parque Patricios 1:2