Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Once Obreros Racing Club Argentina
Espejo los del d Tactiek 442pr
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
61.9 gemiddelde waardering 64.6
very good Schieten excellent
solid Passen excellent
outstanding Verdedigen very good


2e minuut.
Liniers met de inworp. Waeytens bereikt de bal nog maar net als eerste. Waeytens passt de bal met de wreef. Patenkiewicz rent richting de bal. Patenkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Once Obreros - Racing Club Argentina 0:1

6e minuut.
Waeytens met een sublieme pass. Liniers rent richting de bal. Liniers probeert naar een medespeler te passen. Patenkiewicz is nu in balbezit. Patenkiewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Kijewski kan de bal niet met de borst controleren. Kijewski geeft de bal voor. Brack bereikt de bal nog maar net als eerste. Brack schiet op doel. Rechot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Once Obreros - Racing Club Argentina 1:1

24e minuut.
Waeytens geeft de bal voor. Kijewski kopt de bal weg. Janota rent richting de bal. Janota geeft de bal voor. Brack maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Janota geeft een hoge lob. Juel-Nielsen heeft problemen om de bal te vangen. Campos is nu in balbezit. Juel-Nielsen verovert de bal door een tackle van achteren. Juel-Nielsen geeft een hoge lob. Nenashev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Once Obreros 50%, Racing Club Argentina 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Once Obreros - Racing Club Argentina 1:1

46e minuut.
Brack controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Vigano komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Inworp. Waeytens met de inworp. Suárez González bereikt de bal nog maar net als eerste. Patenkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Patenkiewicz draait met de bal, schiet en ... Nenashev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

49e minuut.
Jaaka is nu in balbezit. Jaaka geeft de bal voor. Şahbazov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Patenkiewicz is nu in balbezit. Patenkiewicz schiet op doel. Nenashev bokst de bal weg.

53e minuut.
Tolosa probeert naar een medespeler te passen. Gostomski is nu in balbezit. Gostomski geeft een lange en hoge pass. Tolosa rent richting de bal. Tolosa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Čajan kopt de bal weg. Gostomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gostomski geeft de bal voor. Campos maakt een snoekduik en kopt de bal. Rechot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Once Obreros - Racing Club Argentina 2:1

72e minuut.
Oškvarek verovert de bal door een tackle van achteren. Oškvarek geeft een lange en hoge pass. Jaaka rent richting de bal. Jaaka geeft de bal voor. Patenkiewicz springt en kopt de bal. Nenashev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Jaaka is nu in balbezit. Jaaka passt de bal met de wreef. Gangqiang is nu in balbezit. Gangqiang haalt uit met een fantastische trap. Nenashev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Once Obreros - Racing Club Argentina 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Once Obreros 54%, Racing Club Argentina 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Once Obreros - Racing Club Argentina 2:2