Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chusa Futbol Club Espiritu Combativo
espiritu 2.0 Tactiek 5dw
53% Balbezit 47%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
66.6 gemiddelde waardering 67.3
uitstekend Schieten uitmuntend
zeer goed Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen wonderbaarlijk


6e minuut.
Wei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roldán Freire speelt de bal door. Metsäkallio rent richting de bal. Metsäkallio geeft een lange en hoge pass. Freistoss krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sullivan bokst de bal weg.

12e minuut.
Patiemo rent richting de bal. Patiemo passt de bal zonder na te denken. Mystek is nu in balbezit. Mystek geeft de bal voor. Rosocha krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Metsäkallio kopt de bal weg. Roldán Freire rent richting de bal. Roldán Freire geeft een hoge lob. Freistoss rent richting de bal. Freistoss schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Malarski passt de bal in één keer door. Turtă rent richting de bal. Rosocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosocha haalt uit met een fantastische trap. Hałabura werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Mystek passt de bal met de wreef. Wei rent richting de bal. Wei met een sublieme pass. Freistoss is nu in balbezit. Freistoss schiet op doel. Sullivan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chusa Futbol Club 57%, Espiritu Combativo 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chusa Futbol Club - Espiritu Combativo 0:0

57e minuut.
Klungelig pakt Arellano de bal. Rosocha is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arellano. Arellano krijgt een gele kaart. Rosocha wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Palermo komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Malarski kopt de bal weg. Daar is Bâtă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bâtă geeft een hoge lob. Freistoss bereikt de bal nog maar net als eerste. Freistoss schiet op doel. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Wei rent richting de bal. Chiacu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wei is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roldán Freire zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Freistoss maakt een snoekduik en kopt de bal. Sullivan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chusa Futbol Club - Espiritu Combativo 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chusa Futbol Club 60%, Espiritu Combativo 40%.
Chusa Futbol Club - Espiritu Combativo 0:1