Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patria Grande CSyD Sadomasoquista
5 Dob Tactiek Shibari
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 53.9
good Schieten very good
solid Passen very good
good Verdedigen excellent


8e minuut.
Drăgoi passt de bal in één keer door. Poliyanchuk is nu in balbezit. Poliyanchuk speelt de bal door. Fritzsche bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritzsche haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patria Grande - CSyD Sadomasoquista 0:1

26e minuut.
Torre onderschept slim de pass. Poliyanchuk rent richting de bal. Poliyanchuk geeft de bal voor. Castellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Leclair verovert de bal door een tackle van achteren. Leclair met een sublieme pass. Castellano is nu in balbezit. Castellano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patria Grande - CSyD Sadomasoquista 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patria Grande 66%, CSyD Sadomasoquista 34%.
Patria Grande - CSyD Sadomasoquista 0:2

50e minuut.
Drăgoi onderschept slim de pass. Drăgoi speelt de bal door. Poliyanchuk is nu in balbezit. Poliyanchuk geeft een hoge lob. Fritzsche is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Patria Grande - CSyD Sadomasoquista 0:3

54e minuut.
Scholl met een snelle inworp. Mindikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mindikowski passt de bal zonder na te denken. Blanco is nu in balbezit. Blanco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Daar is Gutiérrez Moreno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutiérrez Moreno geeft een hoge lob. Daar is Bottinelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castellano is nu in balbezit. Castellano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Villafraz passt de bal zonder na te denken. Poliyanchuk rent richting de bal. Poliyanchuk geeft een hoge lob. Fritzsche heeft problemen om de bal te vangen. Fritzsche schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patria Grande - CSyD Sadomasoquista 0:4

81e minuut.
Gutiérrez Moreno is nu in balbezit. Scholl onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Scholl zal de hoekschop nemen. Blanco krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Inworp. Drăgoi met een snelle inworp. Poliyanchuk speelt de bal door. Castellano is nu in balbezit. Castellano schiet op doel. Guarda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Blanco probeert de bal aan de voet te houden. Poliyanchuk rent richting de bal. Poliyanchuk passt de bal in één keer door. Castellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellano schiet op doel. Guarda bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patria Grande 68%, CSyD Sadomasoquista 32%.
Patria Grande - CSyD Sadomasoquista 0:4