Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A. All Boys Deportivo py
sokkero1 Tactiek SO Dru ATT
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
64.4 gemiddelde waardering 59.5
formidable Schieten excellent
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


6e minuut.
Yazıcıoğlu is nu in balbezit. Yazıcıoğlu met een sublieme pass. Ćirić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćirić geeft een hoge lob. Ciubotaru springt en kopt de bal. Husaín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Ćirić probeert naar een medespeler te passen. Yazıcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Scarnavacca zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Scarnavacca moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Scarnavacca schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

27e minuut.
Jiménez rent richting de bal. Flechia begaat een overtreding. Jiménez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Broquet zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Panza rent richting de bal. Panza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Coney begaat een overtreding. Jiménez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Broquet zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Panza probeert de bal met de borst te controleren. Panza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. All Boys - Deportivo py 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. All Boys 66%, Deportivo py 34%.
C.A. All Boys - Deportivo py 1:0

46e minuut.
Szolomayer komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Peñalvert komt het veld opgelopen. Maes komt het veld opgelopen. Diniyev komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Coney is nu in balbezit. Coney met een sublieme pass. Yazıcıoğlu rent richting de bal. Yazıcıoğlu geeft een hoge lob. Szolomayer maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Inworp. Broquet met een snelle inworp. Wawrzyńczok is nu in balbezit. Wawrzyńczok geeft de bal voor. Kocsis kopt de bal weg. Zenteno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. All Boys 72%, Deportivo py 28%.
C.A. All Boys - Deportivo py 1:0