Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huracan De Parque Patricios FACA FC
5-2-3 Alf Tactiek hungria
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 4
66.2 gemiddelde waardering 63.9
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitmuntend


15e minuut.
Cejrowski speelt de bal door. Gianinazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amandio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gianinazzi moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Gianinazzi kan niet meer verder spelen. Lemonias komt het veld opgelopen. Lemonias met een snel genomen vrije trap. Boutonet is nu in balbezit. Boutonet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Fahrer maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Testino bereikt de bal nog maar net als eerste. Meschyan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Meschyan krijgt een gele kaart. Testino raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lemonias neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Amandio rent richting de bal. Amandio passt de bal met de wreef. Kalfuyang bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalfuyang geeft een hoge lob. Arató krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Testino is nu in balbezit. Testino probeert naar een medespeler te passen. Boutonet heeft problemen om de bal te vangen. Boutonet schiet op doel. Boţan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - FACA FC 1:0

44e minuut.
Arató passt de bal zonder na te denken. Tejada bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahrer rent richting de bal. Tejada verovert de bal door een tackle van achteren. Tejada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huracan De Parque Patricios 49%, FACA FC 51%.
Huracan De Parque Patricios - FACA FC 1:0

71e minuut.
Pouliakos kopt de bal weg. Lemonias bereikt de bal nog maar net als eerste. Cejrowski probeert naar een medespeler te passen. Bartelt rent richting de bal. Bartelt haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Boutonet kopt de bal weg. Klungelig pakt Amandio de bal. Lemonias met een sublieme pass. Beštar bereikt de bal nog maar net als eerste. Beštar passt de bal in één keer door. Gálvez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Amandio speelt de bal door. Beštar rent richting de bal. Heras maakt een afschuwelijke overtreding. Heras krijgt een gele kaart. Beštar raakt geblesseerd tijdens het duel. Kalfuyang zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Beštar geeft een hoge lob. Arató krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huracan De Parque Patricios 49%, FACA FC 51%.
Huracan De Parque Patricios - FACA FC 1:0