Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Once Obreros Espiritu Combativo
Espejo los del d Tactiek 5dw
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
61.1 gemiddelde waardering 61.7
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Metsäkallio passt de bal met de wreef. Alborno rent richting de bal. Alborno geeft een lange en hoge pass. Freistoss krijgt zijn hoofd ertegen. Nenashev probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Freistoss kopt de bal weg. Alborno bereikt de bal nog maar net als eerste. Alborno geeft de bal voor. Daar is Freistoss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freistoss draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Once Obreros - Espiritu Combativo 0:1

23e minuut.
Bâtă rent richting de bal. Bâtă geeft een hoge lob. Freistoss is nu in balbezit. Freistoss haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Once Obreros - Espiritu Combativo 0:2

28e minuut.
Stankov rent richting de bal. Stankov passt de bal in één keer door. Freistoss is nu in balbezit. Freistoss schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Once Obreros - Espiritu Combativo 0:3

29e minuut.
Kijewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zavala komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Alborno geeft de bal voor. Freistoss rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stankov. Stankov krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Alborno is nu in balbezit. Alborno passt de bal in één keer door. Freistoss rent richting de bal. Freistoss haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Once Obreros - Espiritu Combativo 0:4

38e minuut.
Wei verovert de bal door een tackle van achteren. Wei geeft een hoge lob. Metsäkallio speelt de bal door. Alborno bereikt de bal nog maar net als eerste. Alborno schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Once Obreros 59%, Espiritu Combativo 41%.
Once Obreros - Espiritu Combativo 0:4

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fleita komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Inworp. Silvera komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Silvera geeft een lange en hoge pass. Zavala kopt de bal weg. Klungelig pakt Čajan de bal. Wei is nu in balbezit. Wei schiet op doel. Nenashev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Roldán Freire probeert naar een medespeler te passen. Silvera speelt de bal door. Wei heeft problemen om de bal te vangen. Wei geeft een lange en hoge pass. Fleita kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Suárez González verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez González geeft een lange en hoge pass. Campos kopt de bal weg. Porwoł geeft de bal voor. Campos springt en kopt de bal. Hałabura bokst de bal weg.

75e minuut.
Fleita heeft problemen om de bal te vangen. Zavala rent richting de bal. Fleita maakt een afschuwelijke overtreding. Fleita krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Gostomski geeft de bal voor. Meireles kopt de bal weg. Janota speelt de bal door. Campos rent richting de bal. Campos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Suárez González is nu in balbezit. Stankov rent richting de bal. Stankov geeft een lange en hoge pass. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos draait met de bal, schiet en ... Hałabura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Metsäkallio geeft een lange en hoge pass. Čajan kopt de bal weg. Porwoł heeft problemen om de bal te vangen. Wei geeft een hoge lob. Fleita maakt een snoekduik en kopt de bal. Nenashev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Once Obreros 50%, Espiritu Combativo 50%.
Once Obreros - Espiritu Combativo 0:4