Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racing Club Argentina Chusa Futbol Club
442pr Tactiek 532 izq
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
65.3 gemiddelde waardering 63.2
very good Schieten excellent
excellent Passen excellent
very good Verdedigen formidable


2e minuut.
Mystek speelt de bal door. Patiemo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulis is nu in balbezit. Tulis geeft de bal voor. Turtă springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos geeft een hoge lob. Quang Trường is nu in balbezit. Quang Trường geeft de bal voor. Gangqiang springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Sobieszczański verovert de bal door een tackle van achteren. Sobieszczański passt de bal zonder na te denken. Mystek is nu in balbezit. Mystek geeft een lange en hoge pass. Turtă springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Palermo bereikt de bal nog maar net als eerste. Palermo haalt uit met een fantastische trap. Rechot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Club Argentina - Chusa Futbol Club 0:1

36e minuut.
Turtă rent richting de bal. Turtă probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mystek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mystek geeft een lange en hoge pass. Palermo krijgt zijn hoofd ertegen. Rechot bokst de bal weg.

39e minuut.
Gangqiang rent richting de bal. Kerdemelidis verovert de bal door een tackle van achteren. Kerdemelidis geeft een hoge lob. Palermo bereikt de bal nog maar net als eerste. Palermo draait met de bal, schiet en ... Rechot bokst de bal weg.

45e minuut.
Mystek is nu in balbezit. Mystek probeert naar een medespeler te passen. Palermo is nu in balbezit. Palermo haalt uit met een fantastische trap. Rechot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Club Argentina - Chusa Futbol Club 0:2

45e minuut.
Matiko komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Club Argentina 46%, Chusa Futbol Club 54%.
Racing Club Argentina - Chusa Futbol Club 0:2

48e minuut.
Patiemo bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiemo geeft de bal voor. Santos probeert de bal aan de voet te houden. Gangqiang is nu in balbezit. Gangqiang draait met de bal, schiet en ... Sullivan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Liniers passt de bal in één keer door. Quang Trường is nu in balbezit. Quang Trường passt de bal met de wreef. Patenkiewicz rent richting de bal. Patenkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Sullivan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Tulis passt de bal met de wreef. Mystek is nu in balbezit. Mystek speelt de bal door. Turtă rent richting de bal. Turtă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Tulis passt de bal in één keer door. Mystek met een sublieme pass. Turtă is nu in balbezit. Turtă draait met de bal, schiet en ... Rechot werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Mystek onderschept slim de pass. Mystek met een sublieme pass. Matiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtă rent richting de bal. Turtă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Matiko rent richting de bal. Matiko haalt uit met een fantastische trap. Rechot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Mystek heeft problemen om de bal te vangen. Quang Trường rent richting de bal. Quang Trường met een sublieme pass. Patenkiewicz rent richting de bal. Patenkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Club Argentina - Chusa Futbol Club 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Club Argentina 37%, Chusa Futbol Club 63%.
Racing Club Argentina - Chusa Futbol Club 1:2