Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga B.02
  • Stadion: The Dungeon ♥
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 21782
CSyD Sadomasoquista C.A. All Boys
Shibari Tactiek sokkero1
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
23 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
57.4 gemiddelde waardering 48
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen goed


5e minuut.
Daar is Poliyanchuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poliyanchuk geeft een hoge lob. Fritzsche is nu in balbezit. Fritzsche schiet op doel. Piguet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSyD Sadomasoquista - C.A. All Boys 1:0

19e minuut.
Drăgoi passt de bal zonder na te denken. Lolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lolov geeft de bal voor. Daar is Fritzsche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fritzsche draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Fritzsche bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinaldi rent richting de bal. Fritzsche verovert de bal door een tackle van achteren. Fritzsche draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Vėteris kopt de bal weg. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Leclair begaat een overtreding. Leclair krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Della Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Poliyanchuk verovert de bal door een tackle van achteren. Poliyanchuk passt de bal met de wreef. Fritzsche bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritzsche draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bibishkov kopt de bal weg. Klungelig pakt Cichosz de bal. Vėteris tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vėteris krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Bibishkov met een sublieme pass. Daar is Poliyanchuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poliyanchuk geeft de bal voor. Fritzsche is nu in balbezit. Fritzsche haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSyD Sadomasoquista 26%, C.A. All Boys 74%.
CSyD Sadomasoquista - C.A. All Boys 1:0

49e minuut.
Drăgoi rent richting de bal. Drăgoi passt de bal in één keer door. Fritzsche rent richting de bal. Fritzsche haalt uit met een fantastische trap. Piguet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSyD Sadomasoquista - C.A. All Boys 2:0

62e minuut.
Drăgoi passt de bal in één keer door. Lolov rent richting de bal. Lolov met een sublieme pass. Castellano rent richting de bal. Castellano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aro heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Poliyanchuk geeft een lange en hoge pass. Fritzsche rent richting de bal. Buhler probeert de bal met de borst te controleren. Fritzsche bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritzsche schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Piguet trapt de bal weg. Drăgoi kopt de bal weg. Oancea heeft problemen om de bal te vangen. Fritzsche bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritzsche haalt uit met een fantastische trap. Piguet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Drăgoi is nu in balbezit. Drăgoi geeft een hoge lob. Fritzsche bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritzsche schiet op doel. Piguet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSyD Sadomasoquista - C.A. All Boys 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSyD Sadomasoquista 23%, C.A. All Boys 77%.
CSyD Sadomasoquista - C.A. All Boys 3:0