Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racing Club Argentina FACA FC
442pr Tactiek australia
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
64 gemiddelde waardering 61.6
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Quang Trường passt de bal in één keer door. Patenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchetti begaat een overtreding. Marchetti krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Tejada passt de bal zonder na te denken. Amandio rent richting de bal. Amandio geeft de bal voor. Arató is nu in balbezit. Arató draait met de bal, schiet en ... Rechot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Buitenspel voor Patenkiewicz. Goede buitenspelval van de verdediging. Pouliakos neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Tejada de bal. Arató is nu in balbezit. Arató schiet op doel. Rechot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tejada rent richting de bal. Tejada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Club Argentina - FACA FC 0:1

32e minuut.
Amandio passt de bal zonder na te denken. Tejada heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Liniers. Liniers krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Patenkiewicz is nu in balbezit. Meschyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Patenkiewicz onderschept slim de pass. Patenkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

45e minuut.
Juel-Nielsen met een sublieme pass. Santos rent richting de bal. Santos geeft een hoge lob. Patenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Patenkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Club Argentina 47%, FACA FC 53%.
Racing Club Argentina - FACA FC 0:1

52e minuut.
Tejada rent richting de bal. Tejada geeft de bal voor. Daar is Beštar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beštar schiet op doel. Rechot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Club Argentina - FACA FC 0:2

61e minuut.
Buitenspel voor Arató. Goede buitenspelval van de verdediging. Camacho komt het veld opgelopen.

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Patenkiewicz stond buitenspel. Puzzovio komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Gangqiang stond buitenspel. Tymrowski komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Bugryn passt de bal in één keer door. Eucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Eucher geeft de bal voor. Puzzovio is nu in balbezit. Puzzovio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Quang Trường zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Liniers rent richting de bal. Santos probeert naar een medespeler te passen. Jaaka is nu in balbezit. Jaaka draait met de bal, schiet en ... Tymrowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Club Argentina 53%, FACA FC 47%.
Racing Club Argentina - FACA FC 0:2