Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huracan De Parque Patricios CSyD Sadomasoquista
5-2-3 Alf Tactiek Shibari
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 5
68.8 gemiddelde waardering 56.1
formidabel Schieten solide
uitstekend Passen solide
uitmuntend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Cieslikovski is nu in balbezit. Heras onderschept slim de pass. Heras passt de bal met de wreef. Testino is nu in balbezit. Testino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Heras met een sublieme pass. Boutonet rent richting de bal. Boutonet passt de bal zonder na te denken. Testino is nu in balbezit. Testino schiet op doel. Todd verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Cejrowski speelt de bal door. Heras speelt de bal door. Bartelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartelt draait met de bal, schiet en ... Todd maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Cejrowski passt de bal zonder na te denken. Heras rent richting de bal. Heras passt de bal met de wreef. Bartelt rent richting de bal. Bartelt schiet op doel. Todd bokst de bal weg.

15e minuut.
Boutonet is nu in balbezit. Boutonet passt de bal met de wreef. Bartelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Testino bereikt de bal nog maar net als eerste. Testino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Cejrowski speelt de bal door. Boutonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kapusta zijn tegenspeler op de grond. Kapusta krijgt een gele kaart. Boutonet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cejrowski komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Poliyanchuk heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Montejo. Poliyanchuk raakt geblesseerd tijdens het duel. Gutiérrez Moreno met een snel genomen vrije trap. Poliyanchuk is nu in balbezit. Poliyanchuk geeft een lange en hoge pass. Castellano krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huracan De Parque Patricios 40%, CSyD Sadomasoquista 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Huracan De Parque Patricios - CSyD Sadomasoquista 0:0

58e minuut.
Rebry speelt de bal door. Heras heeft problemen om de bal te vangen. Heras met een sublieme pass. Klungelig pakt Bartelt de bal. Bartelt schiet op doel. Todd bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Buitenspel voor Castellano. Goede buitenspelval van de verdediging. Bled komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Port geeft een hoge lob. Cejrowski is nu in balbezit. Gutiérrez Moreno begaat een overtreding. Gutiérrez Moreno krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huracan De Parque Patricios 41%, CSyD Sadomasoquista 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Huracan De Parque Patricios - CSyD Sadomasoquista 0:0