Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Catenaccio F.C. Patria Grande
5-3-2Medio Tactiek Enganchee
49% Balbezit 51%
31% Spel op eigen helft 69%
26 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
52.5 gemiddelde waardering 51.5
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


4e minuut.
Lomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomas geeft een lange en hoge pass. Piepiórka is nu in balbezit. Ławreszuk rent richting de bal. Ławreszuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Geszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Geszczyński passt de bal met de wreef. Ławreszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ławreszuk haalt uit met een fantastische trap. Ottonello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Catenaccio F.C. - Patria Grande 1:0

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vascu komt het veld opgelopen. Molak komt het veld opgelopen. Fiore komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Raponi is nu in balbezit. Raponi probeert naar een medespeler te passen. Molak is nu in balbezit. Molak geeft de bal voor. Vascu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ławreszuk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ikonić komt het veld opgelopen. Molak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Raponi rent richting de bal. Raponi geeft de bal voor. Vascu rent richting de bal. Vascu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Catenaccio F.C. - Patria Grande 2:0

41e minuut.
De Avila geeft de bal voor. Lomas is nu in balbezit. Lomas passt de bal in één keer door. Molak geeft een hoge lob. Vascu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Raponi geeft een lange en hoge pass. de la Cruz kopt de bal weg. Klungelig pakt Torre de bal. Vascu rent richting de bal. Vascu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Catenaccio F.C. - Patria Grande 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catenaccio F.C. 36%, Patria Grande 64%.
Catenaccio F.C. - Patria Grande 3:0

46e minuut.
Ranzini komt het veld opgelopen. Mindikowski komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Inworp. Lomas met de inworp. Raponi geeft een hoge lob. Vascu krijgt zijn hoofd ertegen. Ottonello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Catenaccio F.C. - Patria Grande 4:0

53e minuut.
Ranzini is nu in balbezit. Vargas verovert de bal door een tackle van achteren. Vargas passt de bal zonder na te denken. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
de la Cruz is nu in balbezit. de la Cruz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Molak met de inworp. Raponi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ikonić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikonić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Fiore rent richting de bal. Fiore geeft een hoge lob. Ikonić kopt de bal weg. Vascu is nu in balbezit. Vascu draait met de bal, schiet en ... Ottonello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Inworp. Molak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Raponi is nu in balbezit. Raponi geeft een hoge lob. Ikonić maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Ottonello bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Daar is Bottinelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bottinelli zijn tegenspeler op de grond. Vascu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vascu komt bij de bal en schiet. Ottonello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Klungelig pakt Torre de bal. Raponi geeft een lange en hoge pass. Ikonić is nu in balbezit. Ikonić draait met de bal, schiet en ... Ottonello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Catenaccio F.C. - Patria Grande 5:0

80e minuut.
Sumarchán geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lomas met de inworp. Raponi geeft een lange en hoge pass. Ikonić springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Catenaccio F.C. - Patria Grande 6:0

82e minuut.
Bottinelli passt de bal zonder na te denken. Ikonić rent richting de bal. Torre rent richting de bal. Ikonić verovert de bal door een tackle van achteren. Ikonić haalt uit met een fantastische trap. Ottonello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Raponi passt de bal in één keer door. Lomas is nu in balbezit. Lomas geeft een hoge lob. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Klungelig pakt Mindikowski de bal. Molak geeft een lange en hoge pass. Ikonić kopt de bal weg. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catenaccio F.C. 25%, Patria Grande 75%.
Catenaccio F.C. - Patria Grande 6:0