Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo py Espiritu Combativo
SO Dru Def+1 Tactiek 53wder
53% Balbezit 47%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
60.4 gemiddelde waardering 66.5
uitstekend Schieten uitmuntend
zeer goed Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Hirayama is nu in balbezit. Inworp. Hirayama met een snelle inworp. Yazıcıoğlu geeft een lange en hoge pass. Ciubotaru maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Roldán Freire passt de bal zonder na te denken. Metsäkallio met een sublieme pass. Alborno is nu in balbezit. Alborno probeert naar een medespeler te passen. Freistoss is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bâtă verovert de bal door een tackle van achteren. Bâtă met een sublieme pass. Coney is nu in balbezit. Coney geeft de bal voor. Ciubotaru krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Suero met een sublieme pass. Wei is nu in balbezit. Wei passt de bal met de wreef. Freistoss rent richting de bal. Freistoss haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Metsäkallio verovert de bal door een tackle van achteren. Metsäkallio probeert naar een medespeler te passen. Alborno is nu in balbezit. Alborno geeft de bal voor. Freistoss maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Coney passt de bal zonder na te denken. Yazıcıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Hirayama rent richting de bal. Hirayama geeft een hoge lob. Ciubotaru maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Freistoss controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Szolomayer komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo py 62%, Espiritu Combativo 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deportivo py - Espiritu Combativo 0:0

52e minuut.
Hirayama is nu in balbezit. Hirayama geeft een lange en hoge pass. Bâtă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Hałabura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Peñalvert komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Wei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardan rent richting de bal. Wei verovert de bal door een tackle van achteren. Wei geeft een hoge lob. Freistoss springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Inworp. Hirayama met de inworp. Yazıcıoğlu geeft een hoge lob. Szolomayer krijgt zijn hoofd ertegen. Hałabura maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo py - Espiritu Combativo 1:0

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bălănescu komt het veld opgelopen. Bernal komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Bombel kopt de bal weg. Alborno heeft problemen om de bal te vangen. Alborno geeft een hoge lob. Freistoss bereikt de bal nog maar net als eerste. Freistoss schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Acerbis rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alborno geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Freistoss springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Metsäkallio rent richting de bal. Metsäkallio passt de bal zonder na te denken. Alborno bereikt de bal nog maar net als eerste. Alborno geeft de bal voor. Freistoss springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Bombel geeft de bal voor. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojzar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kojzar krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo py 55%, Espiritu Combativo 45%.
Deportivo py - Espiritu Combativo 1:0