Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A. All Boys Chusa Futbol Club
sokkero1 Tactiek 3at-allboy
47% Balbezit 53%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
48.1 gemiddelde waardering 65.4
solid Schieten formidable
very good Passen excellent
good Verdedigen excellent


1e minuut.
Barbosa met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mystek met een snelle inworp. Patiemo geeft een lange en hoge pass. Palermo krijgt zijn hoofd ertegen. Piguet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rosocha rent richting de bal. Rosocha draait met de bal, schiet en ... Piguet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerdemelidis onderschept slim de pass. Kerdemelidis geeft de bal voor. Rosocha kan de bal niet met de borst controleren. Rosocha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Patiemo met een sublieme pass. Piguet speelt de bal door. Patiemo rent richting de bal. Patiemo geeft de bal voor. Palermo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Daar is Madgearu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patiemo bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiemo speelt de bal door. Daar is Palermo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palermo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Doeltrap. Piguet trapt de bal weg van het doel. Patiemo kopt de bal weg. Palermo rent richting de bal. Palermo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Tulis geeft de bal voor. Rosocha rent richting de bal. Buhler legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Buhler krijgt een gele kaart. Rosocha raakt geblesseerd tijdens het duel. Rosocha legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. All Boys - Chusa Futbol Club 0:1

19e minuut.
Tulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulis geeft de bal voor. Rosocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosocha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. All Boys - Chusa Futbol Club 0:2

21e minuut.
Rosocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Palermo rent richting de bal. Rosocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosocha haalt uit met een fantastische trap. Piguet werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Palermo is nu in balbezit. Mystek is nu in balbezit. Mystek passt de bal zonder na te denken. Rosocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosocha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. All Boys - Chusa Futbol Club 0:3

32e minuut.
Madgearu probeert de bal met de borst te controleren. Patiemo rent richting de bal. Patiemo met een sublieme pass. Rosocha is nu in balbezit. Rosocha haalt uit met een fantastische trap. Piguet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Mystek is nu in balbezit. Patiemo rent richting de bal. Mystek is nu in balbezit. Mystek geeft de bal voor. Palermo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Mystek geeft een lange en hoge pass. Palermo kopt de bal weg. Oancea probeert de bal aan de voet te houden. Turtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerdemelidis verovert de bal door een tackle van achteren. Kerdemelidis speelt de bal door. Tulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulis geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. All Boys 72%, Chusa Futbol Club 28%.
C.A. All Boys - Chusa Futbol Club 0:3

50e minuut.
Daar is Madgearu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosocha is nu in balbezit. Buhler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rosocha roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Rosocha kan niet meer verder spelen. Matiko komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Oancea geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tulis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Patiemo bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiemo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Tulis is nu in balbezit. Tulis met een sublieme pass. Palermo is nu in balbezit. Palermo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. All Boys - Chusa Futbol Club 0:4

72e minuut.
Sobieszczański passt de bal in één keer door. Tulis met een sublieme pass. Oancea bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtă onderschept slim de pass. Turtă haalt uit met een fantastische trap. Piguet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Turtă geeft een hoge lob. Palermo heeft problemen om de bal te vangen. Matiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Matiko haalt uit met een fantastische trap. Piguet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. All Boys - Chusa Futbol Club 0:5

83e minuut.
Chiacu passt de bal in één keer door. Patiemo bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiemo speelt de bal door. Chiacu geeft de bal voor. Turtă springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Palermo kopt de bal weg. Daar is Turtă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Aro ... Strafschop! Aro krijgt een gele kaart. Turtă raakt geblesseerd tijdens het duel. Palermo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Piguet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. All Boys - Chusa Futbol Club 0:6

89e minuut.
Tulis geeft de bal voor. Daar is Matiko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buhler bereikt de bal nog maar net als eerste. Palermo onderschept slim de pass. Palermo haalt uit met een fantastische trap. Piguet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Piguet speelt de bal door. Mystek rent richting de bal. Mystek geeft de bal voor. Piguet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. All Boys - Chusa Futbol Club 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. All Boys 68%, Chusa Futbol Club 32%.
C.A. All Boys - Chusa Futbol Club 0:7