Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huracan De Parque Patricios Espiritu Combativo
5-2-3 Alf Tactiek 5dw
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
13 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
68.6 gemiddelde waardering 59.4
formidable Schieten excellent
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


4e minuut.
Cejrowski onderschept slim de pass. Cejrowski met een sublieme pass. Boutonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Boutonet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - Espiritu Combativo 1:0

5e minuut.
Bâtă met een sublieme pass. Freistoss rent richting de bal. Gianinazzi begaat een overtreding. Gianinazzi krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Roldán Freire rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cejrowski neemt de hoekschop. Boutonet springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - Espiritu Combativo 2:0

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wei met een snelle inworp. Metsäkallio speelt de bal door. Alborno bereikt de bal nog maar net als eerste. Alborno draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Metsäkallio passt de bal in één keer door. Wei rent richting de bal. Wei speelt de bal door. Freistoss bereikt de bal nog maar net als eerste. Freistoss haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Testino bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bâtă. Testino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gianinazzi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Boutonet maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - Espiritu Combativo 3:0

40e minuut.
Suero onderschept slim de pass. Cejrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bartelt is nu in balbezit. Bartelt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - Espiritu Combativo 4:0

44e minuut.
Heras bereikt de bal nog maar net als eerste. Wei verovert de bal door een tackle van achteren. Wei met een sublieme pass. Freistoss is nu in balbezit. Freistoss haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huracan De Parque Patricios 64%, Espiritu Combativo 36%.
Huracan De Parque Patricios - Espiritu Combativo 4:0

53e minuut.
Gálvez trapt de bal weg van het doel. Boutonet kopt de bal weg. Bartelt rent richting de bal. Bartelt schiet op doel. Hałabura maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Cejrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Metsäkallio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cejrowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Postiglioni komt het veld opgelopen. Silvera komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Sbarra komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Fahrer geeft een lange en hoge pass. Boutonet rent richting de bal. Boutonet geeft een lange en hoge pass. Testino rent richting de bal. Testino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Gianinazzi is nu in balbezit. Gianinazzi geeft een lange en hoge pass. Silvera probeert de bal met de borst te controleren. Testino rent richting de bal. Testino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Wei is nu in balbezit. Cejrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Cejrowski passt de bal in één keer door. Boutonet is nu in balbezit. Boutonet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Daar is Kojzar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boutonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojzar rent richting de bal. Testino bereikt de bal nog maar net als eerste. Testino haalt uit met een fantastische trap. Hałabura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Boutonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Boutonet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - Espiritu Combativo 5:0

89e minuut.
Alborno rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alborno zal de hoekschop nemen. Postiglioni springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Gálvez trapt de bal weg van het doel. Testino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartelt haalt uit met een fantastische trap. Hałabura maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - Espiritu Combativo 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huracan De Parque Patricios 52%, Espiritu Combativo 48%.
Huracan De Parque Patricios - Espiritu Combativo 6:0