Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monitoreo El Poyoteam
swg2022 back Tactiek 4 - 3 - 3
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
68.5 gemiddelde waardering 68.9
formidable Schieten formidable
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


3e minuut.
Herbasch geeft een lange en hoge pass. Gulgowski rent richting de bal. Casarini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Casarini krijgt een gele kaart. Gulgowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Gulgowski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Monitoreo - El Poyoteam 1:0

5e minuut.
Klungelig pakt Volenszki de bal. Volenszki met een sublieme pass. Căruţaşu speelt de bal door. van der Luer rent richting de bal. van der Luer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Valdelamar geeft een lange en hoge pass. Kovkop met een sublieme pass. Căruţaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Căruţaşu geeft een hoge lob. Gwiżdż springt en kopt de bal. Van Meenen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Gulgowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavrazlı geeft de bal voor. Vaz heeft problemen om de bal te vangen. Angiuli is nu in balbezit. Angiuli schiet op doel. Cəfərzadə bokst de bal weg.

12e minuut.
Herbasch geeft een hoge lob. Casarini is nu in balbezit. Gulgowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gulgowski draait met de bal, schiet en ... Cəfərzadə probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monitoreo - El Poyoteam 2:0

18e minuut.
Skrętkowicz is nu in balbezit. Skrętkowicz passt de bal met de wreef. Căruţaşu speelt de bal door. Gwiżdż rent richting de bal. Gwiżdż haalt uit met een fantastische trap. Van Meenen bokst de bal weg.

28e minuut.
Kavrazlı geeft een lange en hoge pass. Gulgowski kopt de bal weg. Volenszki is nu in balbezit. Angiuli verovert de bal door een tackle van achteren. Angiuli schiet op doel. Cəfərzadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Herbasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbasch passt de bal met de wreef. Kavrazlı probeert naar een medespeler te passen. Gulgowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulgowski schiet op doel. Cəfərzadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Angiuli is nu in balbezit. Develioğlu rent richting de bal. Angiuli onderschept slim de pass. Angiuli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monitoreo - El Poyoteam 3:0

36e minuut.
Develioğlu met een sublieme pass. Skrętkowicz is nu in balbezit. Skrętkowicz geeft een hoge lob. Gwiżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiżdż schiet op doel. Van Meenen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
van der Luer is nu in balbezit. van der Luer passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gwiżdż de bal. Gwiżdż draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monitoreo - El Poyoteam 3:1

44e minuut.
Herbasch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skrętkowicz is nu in balbezit. Skrętkowicz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt van der Luer de bal. van der Luer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monitoreo 48%, El Poyoteam 52%.
Monitoreo - El Poyoteam 3:1

70e minuut.
Develioğlu met een sublieme pass. Hoffman speelt de bal door. Kavrazlı speelt de bal door. Gulgowski is nu in balbezit. Gulgowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Casarini probeert naar een medespeler te passen. Kovkop is nu in balbezit. Kovkop passt de bal met de wreef. Angiuli rent richting de bal. Angiuli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Doeltrap. Bro Sáez komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Develioğlu geeft een hoge lob. Kavrazlı probeert de bal aan de voet te houden. Bendea bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Luer onderschept slim de pass. van der Luer draait met de bal, schiet en ... Van Meenen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monitoreo 50%, El Poyoteam 50%.
Monitoreo - El Poyoteam 3:1