Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CA. Boca Juniors Juventud de Bernal
Longaniza Tactiek 5 3 1 2
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
20 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 1
60.8 gemiddelde waardering 58.5
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen goed
formidabel Verdedigen formidabel


3e minuut.
Bindewald bereikt de bal nog maar net als eerste. Witek onderschept slim de pass. Witek geeft een hoge lob. Vinhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinhas haalt uit met een fantastische trap. Cardoso bokst de bal weg. Wilk is nu in balbezit. Wilk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Juventud de Bernal 1:0

9e minuut.
Żurawek rent richting de bal. Fras onderschept slim de pass. Fras met een sublieme pass. Wilk is nu in balbezit. Wilk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Fernández Neto rent richting de bal. Vinhas onderschept slim de pass. Tobler rent richting de bal. Vinhas verovert de bal door een tackle van achteren. Vinhas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Creţescu rent richting de bal. Beck verovert de bal door een tackle van achteren. Beck geeft de bal voor. Vinhas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Juventud de Bernal 2:0

18e minuut.
Creţescu is nu in balbezit. Creţescu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Żurawek de bal. Wilk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Mugri rent richting de bal. Mugri speelt de bal door. Bindewald rent richting de bal. Bindewald draait met de bal, schiet en ... Isai werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Juventud de Bernal 2:1

34e minuut.
Witek onderschept slim de pass. Szek rent richting de bal. Szek geeft de bal voor. Vinhas rent richting de bal. Vinhas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pesti komt het veld opgelopen. Mefikowicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA. Boca Juniors 33%, Juventud de Bernal 67%.
CA. Boca Juniors - Juventud de Bernal 2:1

48e minuut.
Cardoso speelt de bal door. Fras kopt de bal weg. Pesti probeert naar een medespeler te passen. Mefikowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mefikowicz haalt uit met een fantastische trap. Cardoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Sanabria geeft de bal voor. Mugri rent richting de bal. Mugri passt de bal met de wreef. Diaconeasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconeasa haalt uit met een fantastische trap. Isai bokst de bal weg.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fernández Neto met een snelle inworp. Mugri is nu in balbezit. Mugri geeft de bal voor. Bindewald springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Cervero probeert naar een medespeler te passen. Wilk is nu in balbezit. Mefikowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mefikowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Juventud de Bernal 3:1

54e minuut.
Inworp. Fras met de inworp. Pesti rent richting de bal. Pesti geeft een lange en hoge pass. Mefikowicz is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Sanabria passt de bal met de wreef. Fras is nu in balbezit. Fras passt de bal in één keer door. Wilk rent richting de bal. Wilk haalt uit met een fantastische trap. Cardoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Inworp. Pesti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cervero geeft de bal voor. Wilk is nu in balbezit. Wilk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Mefikowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Cervero rent richting de bal. Cervero geeft een lange en hoge pass. Wilk rent richting de bal. Wilk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Juventud de Bernal 4:1

70e minuut.
Creţescu passt de bal zonder na te denken. Żurawek heeft problemen om de bal te vangen. Żurawek geeft de bal voor. Bindewald rent richting de bal. Bindewald haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Sanabria verovert de bal door een tackle van achteren. Sanabria geeft de bal voor. Klungelig pakt Wilk de bal. Cervero is nu in balbezit. Cervero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wilk is nu in balbezit. Wilk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Juventud de Bernal 5:1

79e minuut.
Daar is Pesti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pesti probeert naar een medespeler te passen. Mefikowicz rent richting de bal. Mefikowicz haalt uit met een fantastische trap. Cardoso probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wilk is nu in balbezit. Wilk schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Fernández Neto is nu in balbezit. Bigoni rent richting de bal. Pesti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pesti krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Barbosa Carneiro is nu in balbezit. Wilk onderschept slim de pass. Mefikowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mefikowicz draait met de bal, schiet en ... Cardoso maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Juventud de Bernal 6:1

90e minuut.
Mefikowicz kopt de bal weg. Wilk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervero rent richting de bal. Cervero haalt uit met een fantastische trap. Cardoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Juventud de Bernal 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA. Boca Juniors 35%, Juventud de Bernal 65%.
CA. Boca Juniors - Juventud de Bernal 7:1