Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga B.03
  • Stadion: Bielsa FC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 11781
Bielsa FC Sol de America
javier4 Tactiek tin 8
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.1 gemiddelde waardering 57.1
uitmuntend Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


5e minuut.
Chavarria geeft de bal voor. Beltrame probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paskuda is nu in balbezit. Paskuda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - Sol de America 1:0

11e minuut.
Omil bereikt de bal nog maar net als eerste. Omil passt de bal in één keer door. Paskuda rent richting de bal. Paskuda haalt uit met een fantastische trap. Cilker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Beltrame geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paskuda met een snelle inworp. Płatek geeft een lange en hoge pass. Omil springt en kopt de bal. Barzola bokst de bal weg.

31e minuut.
Omil speelt de bal door. Paskuda is nu in balbezit. Paskuda geeft een hoge lob. Omil rent richting de bal. Omil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Barzola met een harde bal richting middenveld. Radišić controleert de bal met de borst. Capristo rent richting de bal. Capristo geeft een lange en hoge pass. Petranović maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Płatek speelt de bal door. Paskuda heeft problemen om de bal te vangen. Beltrame is nu in balbezit. Paskuda onderschept slim de pass. Paskuda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bielsa FC 47%, Sol de America 53%.
Bielsa FC - Sol de America 1:0

56e minuut.
Capristo bereikt de bal nog maar net als eerste. Capristo met een sublieme pass. Radišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radišić schiet op doel. Val Pilar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bielsa FC - Sol de America 1:1

63e minuut.
Paskuda passt de bal zonder na te denken. Omil met een sublieme pass. Chavarria bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarria schiet op doel. Barzola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - Sol de America 2:1

64e minuut.
Przerywacz onderschept slim de pass. Mehlmann maakt een afschuwelijke overtreding. Przerywacz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Georgio zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tevez is nu in balbezit. Tevez passt de bal zonder na te denken. Chavarria bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarria haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Labaja komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Przerywacz onderschept slim de pass. Przerywacz speelt de bal door. Płatek rent richting de bal. Labaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Labaja haalt uit met een fantastische trap. Barzola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Selas passt de bal in één keer door. Płatek speelt de bal door. Labaja is nu in balbezit. Labaja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - Sol de America 3:1

85e minuut.
Louro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Omil de bal. Omil met een sublieme pass. Labaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Labaja haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bielsa FC 47%, Sol de America 53%.
Bielsa FC - Sol de America 3:1