Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga B.03
  • Stadion: Bielsa FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 11528
Bielsa FC CA. Boca Juniors
javier4 Tactiek Longaniza
49% Balbezit 51%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 16
57.9 gemiddelde waardering 60.8
excellent Schieten excellent
solid Passen very good
excellent Verdedigen excellent


6e minuut.
Fras maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vinhas kopt de bal weg. Klungelig pakt Georgio de bal. Wilk is nu in balbezit. Wilk haalt uit met een fantastische trap. Val Pilar bokst de bal weg.

9e minuut.
Płatek passt de bal met de wreef. Louro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fras geeft de bal voor. Vinhas is nu in balbezit. Vinhas draait met de bal, schiet en ... Val Pilar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - CA. Boca Juniors 0:1

19e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Val Pilar niet meer kan verder spelen. Lamia komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Sanabria geeft een hoge lob. Wilk kopt de bal weg. Vinhas rent richting de bal. Vinhas schiet op doel. Lamia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - CA. Boca Juniors 0:2

24e minuut.
Przerywacz geeft de bal voor. Inworp. Fras met een snelle inworp. Cervero rent richting de bal. Cervero geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Fras heeft problemen om de bal te vangen. Paskuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras begaat een overtreding. Fras krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Georgio geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Paskuda de bal onder controle te krijgen. Fras met een sublieme pass. Cervero geeft een hoge lob. Wilk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Wilk stond buitenspel. Mefikowicz komt het veld opgelopen. Pesti komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bielsa FC 73%, CA. Boca Juniors 27%.
Bielsa FC - CA. Boca Juniors 0:2

49e minuut.
Płatek rent richting de bal. Pérez Serer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Serer geeft de bal voor. Wilk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - CA. Boca Juniors 0:3

59e minuut.
Pesti passt de bal met de wreef. Mefikowicz is nu in balbezit. Sansone rent richting de bal. Mefikowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Mefikowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Inworp. Sanabria met een snelle inworp. Fras geeft een lange en hoge pass. Mefikowicz krijgt zijn hoofd ertegen. Lamia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - CA. Boca Juniors 0:4

63e minuut.
Robertson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertson geeft een hoge lob. Paskuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Paskuda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - CA. Boca Juniors 1:4

66e minuut.
Płatek is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Płatek zal de hoekschop nemen. Omil springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - CA. Boca Juniors 2:4

69e minuut.
Omil kopt de bal weg. Daar is Paskuda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fras is nu in balbezit. Fras geeft de bal voor. Wilk krijgt zijn hoofd ertegen. Lamia bokst de bal weg.

72e minuut.
Fras geeft de bal voor. Georgio kopt de bal weg. Cervero met een sublieme pass. Daar is Wilk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilk haalt uit met een fantastische trap. Lamia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mefikowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mefikowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Fras passt de bal zonder na te denken. Wilk is nu in balbezit. Cervero speelt de bal door. Mefikowicz rent richting de bal. Mefikowicz draait met de bal, schiet en ... Lamia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Klungelig pakt Cervero de bal. Cervero met een sublieme pass. Mefikowicz is nu in balbezit. Mefikowicz draait met de bal, schiet en ... Lamia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - CA. Boca Juniors 2:5

82e minuut.
Szek onderschept slim de pass. Szek geeft een hoge lob. Wilk is nu in balbezit. Wilk draait met de bal, schiet en ... Lamia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielsa FC - CA. Boca Juniors 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bielsa FC 69%, CA. Boca Juniors 31%.
Bielsa FC - CA. Boca Juniors 2:6