Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga B.03
  • Stadion: La Poyonera
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 26533
El Poyoteam AMLASE
Prueba 4 Tactiek CAPO 4 BIS
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
24 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
66.7 gemiddelde waardering 64.8
excellent Schieten formidable
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


5e minuut.
Skrętkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Roqué is nu in balbezit. Skrętkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Skrętkowicz geeft de bal voor. Gwiżdż krijgt zijn hoofd ertegen. Sierakowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Roqué passt de bal zonder na te denken. Francescoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Francescoli geeft een hoge lob. Obring is nu in balbezit. Obring draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Skrętkowicz kopt de bal weg. van der Luer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Francescoli. Francescoli krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Gwiżdż rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fjellheim. Gwiżdż raakt geblesseerd tijdens het duel. Skrętkowicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. van der Luer is nu in balbezit. van der Luer haalt uit met een fantastische trap. Sierakowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Develioğlu geeft een hoge lob. Gwiżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohus begaat een overtreding. Bohus krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Căruţaşu is nu in balbezit. Bohus begaat een overtreding. Căruţaşu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Skrętkowicz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. van der Luer springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Develioğlu geeft een lange en hoge pass. Gwiżdż rent richting de bal. Gwiżdż passt de bal met de wreef. Căruţaşu rent richting de bal. Căruţaşu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Căruţaşu probeert naar een medespeler te passen. Gwiżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohus bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiżdż verovert de bal door een tackle van achteren. Gwiżdż draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El Poyoteam - AMLASE 1:0

29e minuut.
Develioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Develioğlu geeft een hoge lob. Gwiżdż kopt de bal weg. van der Luer rent richting de bal. van der Luer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Roqué onderschept slim de pass. Roqué passt de bal zonder na te denken. Kukiełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukiełka geeft een hoge lob. Obring springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Skrętkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrętkowicz geeft een lange en hoge pass. Bohus is nu in balbezit. van der Luer onderschept slim de pass. van der Luer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El Poyoteam - AMLASE 2:0

42e minuut.
Develioğlu met een sublieme pass. Klungelig pakt Căruţaşu de bal. Căruţaşu probeert naar een medespeler te passen. Gwiżdż is nu in balbezit. Gwiżdż haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Poyoteam 38%, AMLASE 62%.
El Poyoteam - AMLASE 2:0

46e minuut.
Laosa komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Krolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Krolo geeft een hoge lob. Fjellheim rent richting de bal. Gwiżdż onderschept slim de pass. Gwiżdż draait met de bal, schiet en ... Sierakowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Skrętkowicz onderschept slim de pass. Skrętkowicz geeft een hoge lob. Gwiżdż kopt de bal weg. van der Luer bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Luer haalt uit met een fantastische trap. Sierakowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gwiżdż is nu in balbezit. Gwiżdż haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Poyoteam - AMLASE 3:0

52e minuut.
Salik rent richting de bal. Gwiżdż tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Salik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Kovkop de bal. Obring rent richting de bal. Obring draait met de bal, schiet en ... Laosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Laosa met een harde bal richting middenveld. Develioğlu speelt de bal door. Căruţaşu rent richting de bal. Căruţaşu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Căruţaşu met een sublieme pass. Salik verovert de bal door een tackle van achteren. Gwiżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiżdż schiet op doel. Sierakowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
El Poyoteam - AMLASE 4:0

69e minuut.
Camet passt de bal in één keer door. Kukiełka rent richting de bal. Kukiełka geeft een lange en hoge pass. Obring rent richting de bal. Obring schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Skrętkowicz met de inworp. Wenten bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenten passt de bal zonder na te denken. Camet rent richting de bal. Camet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Vaz is nu in balbezit. Camet verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kukiełka neemt de hoekschop. Obring springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Poyoteam - AMLASE 4:1

77e minuut.
Roqué rent richting de bal. Vaz verovert de bal door een tackle van achteren. Vaz geeft de bal voor. Gwiżdż is nu in balbezit. Gwiżdż draait met de bal, schiet en ... Sierakowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Vaz rent richting de bal. Vaz met een sublieme pass. Develioğlu speelt de bal door. Gwiżdż is nu in balbezit. Gwiżdż draait met de bal, schiet en ... Sierakowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Skrętkowicz passt de bal met de wreef. Gwiżdż is nu in balbezit. Căruţaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Căruţaşu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El Poyoteam - AMLASE 5:1

85e minuut.
Wenten rent richting de bal. Wenten passt de bal in één keer door. Kukiełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukiełka geeft een hoge lob. Camet springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Skrętkowicz onderschept slim de pass. Skrętkowicz geeft de bal voor. Gwiżdż rent richting de bal. Căruţaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Căruţaşu draait met de bal, schiet en ... Sierakowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Poyoteam 46%, AMLASE 54%.
El Poyoteam - AMLASE 5:1