Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CA. Boca Juniors Sol de America
Longaniza Tactiek tin 8
48% Balbezit 52%
32% Spel op eigen helft 68%
19 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 0
61.1 gemiddelde waardering 58.3
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen solide


4e minuut.
Radišić kopt de bal weg. Witek geeft de bal voor. Wilk kopt de bal weg. Vinhas rent richting de bal. Vinhas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Sanabria rent richting de bal. Sanabria geeft een hoge lob. Vinhas is nu in balbezit. Vinhas schiet op doel. Barzola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Sol de America 1:0

8e minuut.
Sanabria verovert de bal door een tackle van achteren. Sanabria probeert naar een medespeler te passen. Cervero speelt de bal door. Wilk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk draait met de bal, schiet en ... Barzola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Piossek speelt de bal door. Beck rent richting de bal. Mehlmann begaat een overtreding. Mehlmann krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Radišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radišić geeft de bal voor. Capristo speelt de bal door. Petranović rent richting de bal. Petranović haalt uit met een fantastische trap. Isai bokst de bal weg.

16e minuut.
Robertson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertson geeft de bal voor. Wilk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinhas rent richting de bal. Vinhas draait met de bal, schiet en ... Barzola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Witek onderschept slim de pass. Witek geeft een hoge lob. Wilk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Radišić rent richting de bal. Witek onderschept slim de pass. Witek geeft de bal voor. Vinhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinhas draait met de bal, schiet en ... Barzola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Gummy onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pesti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Wilk de bal. Wilk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Beck geeft een hoge lob. Vinhas kopt de bal weg. Bischoff rent richting de bal. Wilk verovert de bal door een tackle van achteren. Wilk haalt uit met een fantastische trap. Barzola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pesti zal de hoekschop nemen. Wilk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cilker de bal onder controle te krijgen. Barzola bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Sol de America 2:0

45e minuut.
Vinhas controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Fras komt het veld opgelopen. Mefikowicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA. Boca Juniors 27%, Sol de America 73%.
CA. Boca Juniors - Sol de America 2:0

50e minuut.
Piossek rent richting de bal. Piossek passt de bal in één keer door. Selas met een sublieme pass. Petranović is nu in balbezit. Petranović schiet op doel. Isai bokst de bal weg. Radišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radišić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Sol de America 2:1

53e minuut.
Beck geeft de bal voor. Wilk kopt de bal weg. Mefikowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mefikowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Sol de America 3:1

57e minuut.
Witek passt de bal zonder na te denken. Beck is nu in balbezit. Beck passt de bal met de wreef. Wilk is nu in balbezit. Wilk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Petranović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tults komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Szek passt de bal in één keer door. Piossek rent richting de bal. Piossek probeert naar een medespeler te passen. Mehlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehlmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Cilker met een sublieme pass. Piossek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piossek passt de bal met de wreef. Mefikowicz rent richting de bal. Mefikowicz haalt uit met een fantastische trap. Barzola bokst de bal weg.

79e minuut.
Selas is nu in balbezit. Cervero verovert de bal door een tackle van achteren. Cervero geeft de bal voor. Wilk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk haalt uit met een fantastische trap. Barzola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras passt de bal in één keer door. Mefikowicz rent richting de bal. Mefikowicz schiet op doel. Barzola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Sol de America 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA. Boca Juniors 37%, Sol de America 63%.
CA. Boca Juniors - Sol de America 4:1