Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 23:23
  • Competitiewedstrijd: Liga B.03
  • Stadion: Limay F.C. Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 33891
Limay F.C. Monitoreo
Empate Tactiek sin wg gato 2022
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
57.6 gemiddelde waardering 66.8
very good Schieten outstanding
solid Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


1e minuut.
Selvaggio verovert de bal door een tackle van achteren. Reich verovert de bal door een tackle van achteren. Kavrazlı rent richting de bal. Kavrazlı geeft een hoge lob. Angiuli krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Angiuli is nu in balbezit. Camacho legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Angiuli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gulgowski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Bezotosni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Limay F.C. - Monitoreo 0:1

7e minuut.
Villatoro is nu in balbezit. Herbasch onderschept slim de pass. Herbasch met een sublieme pass. Angiuli is nu in balbezit. Angiuli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Limay F.C. - Monitoreo 0:2

13e minuut.
Valdelamar geeft een hoge lob. Załęski rent richting de bal. Gulgowski onderschept slim de pass. Gulgowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Limay F.C. - Monitoreo 0:3

21e minuut.
Hoffman probeert naar een medespeler te passen. Kavrazlı geeft een lange en hoge pass. Camacho heeft problemen om de bal te vangen. Gulgowski rent richting de bal. Gulgowski haalt uit met een fantastische trap. Bezotosni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Jánosy rent richting de bal. Jánosy passt de bal in één keer door. Ciechanowski rent richting de bal. Ciechanowski geeft de bal voor. Shemer springt en kopt de bal. Van Meenen bokst de bal weg. Kłomski is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Miecugow geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Shemer rent richting de bal. Shemer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Limay F.C. - Monitoreo 1:3

26e minuut.
Jánosy heeft problemen om de bal te vangen. Jánosy geeft de bal voor. Bendea probeert de bal aan de voet te houden. Selvaggio geeft een lange en hoge pass. Shemer krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Kłomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłomski passt de bal in één keer door. Daar is Kończak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shemer is nu in balbezit. Shemer haalt uit met een fantastische trap. Van Meenen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Angiuli is nu in balbezit. Camacho legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Angiuli raakt geblesseerd tijdens het duel. Gulgowski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Bezotosni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Limay F.C. - Monitoreo 1:4

38e minuut.
Angiuli is nu in balbezit. Villatoro verovert de bal door een tackle van achteren. Villatoro geeft de bal voor. Shemer rent richting de bal. Shemer draait met de bal, schiet en ... Van Meenen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Kavrazlı probeert naar een medespeler te passen. Reich rent richting de bal. Reich geeft de bal voor. Gulgowski krijgt zijn hoofd ertegen. Bezotosni maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Villatoro rent richting de bal. Villatoro geeft een hoge lob. Inworp. Herbasch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoffman speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kavrazlı passt de bal zonder na te denken. Gulgowski rent richting de bal. Załęski rent richting de bal. Gulgowski onderschept slim de pass. Gulgowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Limay F.C. 63%, Monitoreo 37%.
Limay F.C. - Monitoreo 1:4

49e minuut.
Kończak rent richting de bal. Kończak geeft de bal voor. Gulgowski rent richting de bal. Gulgowski schiet op doel. Bezotosni werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Angiuli kopt de bal weg. Załęski is nu in balbezit. Angiuli verovert de bal door een tackle van achteren. Angiuli haalt uit met een fantastische trap. Bezotosni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Limay F.C. - Monitoreo 1:5

60e minuut.
Hoffman geeft een lange en hoge pass. Angiuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Załęski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Załęski krijgt een gele kaart. Angiuli raakt geblesseerd tijdens het duel. Bršťák komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gulgowski neemt zijn aanloop. Bezotosni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

68e minuut.
Hoffman passt de bal zonder na te denken. Reich is nu in balbezit. Reich passt de bal met de wreef. Bršťák is nu in balbezit. Bršťák draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gazsó komt het veld opgelopen. Kavrazlı met een snelle inworp. Gazsó geeft een lange en hoge pass. Angiuli krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Bezotosni geeft de bal voor. Miecugow is nu in balbezit. Miecugow passt de bal zonder na te denken. Bršťák is nu in balbezit. Bršťák schiet op doel. Van Meenen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Limay F.C. 55%, Monitoreo 45%.
Limay F.C. - Monitoreo 1:5