Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sol de America alexclub
tin 8 Tactiek S .A W 1
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
57.5 gemiddelde waardering 62.5
very good Schieten excellent
excellent Passen very good
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Fiutowski passt de bal met de wreef. Pantić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantić speelt de bal door. Lampazo is nu in balbezit. Lampazo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sol de America - alexclub 0:1

11e minuut.
Fiutowski kopt de bal weg. Godzina is nu in balbezit. Godzina geeft een lange en hoge pass. Ratajczak is nu in balbezit. Ratajczak schiet op doel. Barzola bokst de bal weg.

13e minuut.
Fiutowski geeft een lange en hoge pass. Ratajczak kopt de bal weg. Gummy probeert naar een medespeler te passen. Lampazo is nu in balbezit. Lampazo draait met de bal, schiet en ... Barzola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Bischoff speelt de bal door. Capristo is nu in balbezit. Capristo passt de bal met de wreef. Radišić rent richting de bal. Radišić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sol de America - alexclub 1:1

18e minuut.
Godzina is nu in balbezit. Godzina passt de bal met de wreef. Ratajczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sol de America - alexclub 1:2

23e minuut.
Pantić verovert de bal door een tackle van achteren. Pantić geeft de bal voor. Fiutowski kopt de bal weg. Ratajczak rent richting de bal. Ratajczak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Beltrame zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piossek probeert naar een medespeler te passen. Radišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehlmann haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Fiutowski geeft een hoge lob. Lampazo kopt de bal weg. Ratajczak is nu in balbezit. Ratajczak draait met de bal, schiet en ... Barzola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sol de America - alexclub 1:3

39e minuut.
Ratajczak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cilker. Ratajczak raakt geblesseerd tijdens het duel. Gmitrzak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ratajczak springt en kopt de bal. Barzola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Amelli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sol de America 55%, alexclub 45%.
Sol de America - alexclub 1:3

51e minuut.
Gmitrzak passt de bal in één keer door. Fiutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiutowski passt de bal met de wreef. Ratajczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Iriarte speelt de bal door. Ratajczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilker onderschept slim de pass. Godzina verovert de bal door een tackle van achteren. Godzina draait met de bal, schiet en ... Barzola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Selas speelt de bal door. Mehlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Radišić rent richting de bal. Mehlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehlmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sol de America 39%, alexclub 61%.
Sol de America - alexclub 1:3