Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Atletico Ariete 2010 AC OLYMPIC
Tiki-Tiki2 Tactiek a ver lucas?
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 17
47.3 gemiddelde waardering 56.2
zeer goed Schieten formidabel
redelijk Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Hajducki rent richting de bal. Pastor verovert de bal door een tackle van achteren. Pastor met een sublieme pass. Kalchev rent richting de bal. Kalchev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Desábato verovert de bal door een tackle van achteren. Desábato geeft een hoge lob. Grimi rent richting de bal. Grimi schiet op doel. Stefaniszyn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - AC OLYMPIC 0:1

9e minuut.
Oskierko neemt vlug de vrije trap. Schusterman kopt de bal weg. Grimi is nu in balbezit. Grimi schiet op doel. Stefaniszyn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - AC OLYMPIC 0:2

16e minuut.
Ustari geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Hereñu stond buitenspel. Pastor neemt vlug de vrije trap. Kalchev rent richting de bal. Kalchev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Klotz probeert naar een medespeler te passen. Oskierko kopt de bal weg. Ustari bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžiabdić onderschept slim de pass. Hadžiabdić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Hajducki rent richting de bal. Pastor is nu in balbezit. Hajducki onderschept slim de pass. Hajducki geeft een hoge lob. Grimi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Impallomeni geeft de bal voor. Cohen kopt de bal weg. Hajducki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajducki geeft een hoge lob. Grimi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - AC OLYMPIC 0:3

37e minuut.
Cohen is nu in balbezit. Cohen geeft een hoge lob. Hereñu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hereñu schiet op doel. Stefaniszyn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - AC OLYMPIC 0:4

45e minuut.
Cohen is nu in balbezit. Cohen passt de bal in één keer door. Hajducki rent richting de bal. Hajducki geeft een hoge lob. Hereñu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Pastor de bal. Stefaniszyn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grimi is nu in balbezit. Grimi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - AC OLYMPIC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atletico Ariete 2010 53%, AC OLYMPIC 47%.
Club Atletico Ariete 2010 - AC OLYMPIC 0:5

48e minuut.
Ayuso geeft een lange en hoge pass. Kalchev rent richting de bal. Sironi begaat een overtreding. Kalchev raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kosielnis met een snel genomen vrije trap. Hadžiabdić is nu in balbezit. Hadžiabdić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Pastor geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Sironi de bal onder controle te krijgen. Hajducki rent richting de bal. Hajducki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - AC OLYMPIC 0:6

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Klotz trapt de bal weg. Hajducki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajducki geeft een lange en hoge pass. Grimi maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Sosa heeft problemen om de bal te vangen. Sosa geeft een hoge lob. Grimi is nu in balbezit. Hereñu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hereñu schiet op doel. Stefaniszyn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Oskierko neemt vlug de vrije trap. Lisztes kopt de bal weg. Kalchev rent richting de bal. Kalchev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Hajducki verovert de bal door een tackle van achteren. Hajducki speelt de bal door. Grimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - AC OLYMPIC 0:7

79e minuut.
Kosielnis probeert naar een medespeler te passen. Lisztes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisztes passt de bal zonder na te denken. Kalchev is nu in balbezit. Kalchev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lisztes rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Kosielnis krijgt zijn hoofd ertegen. Sosa rent richting de bal. Sosa geeft de bal voor. Grimi is nu in balbezit. Grimi schiet op doel. Stefaniszyn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Stefaniszyn maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Branković controleert de bal met de borst. Sutryk rent richting de bal. Sutryk geeft een lange en hoge pass. Hereñu is nu in balbezit. Stefaniszyn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Hereñu kopt de bal weg. Hajducki rent richting de bal. Hajducki geeft de bal voor. Grimi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Branković passt de bal met de wreef. Hadžiabdić rent richting de bal. Lisztes is nu in balbezit. Lisztes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - AC OLYMPIC 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atletico Ariete 2010 51%, AC OLYMPIC 49%.
Club Atletico Ariete 2010 - AC OLYMPIC 1:7