Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.01
  • Stadion: Reyes FC Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3054
Reyes FC Taylor Version 1989
Normal Tactiek 451 Jovenes
37% Balbezit 63%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 33.1
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Mac Allister speelt de bal door. Urtizberea met een sublieme pass. Manitta rent richting de bal. Barrios is nu in balbezit. Barrios draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Klytta rent richting de bal. Klytta probeert naar een medespeler te passen. Urtizberea bereikt de bal nog maar net als eerste. Manitta verovert de bal door een tackle van achteren. Manitta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Boyle probeert de bal met de borst te controleren. Mac Allister is nu in balbezit. Met opzet legt Boyle zijn tegenspeler op de grond. Boyle krijgt een gele kaart. Mac Allister roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mac Allister kan niet meer verder spelen. Laveselli komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Maggio is nu in balbezit. Barrios verovert de bal door een tackle van achteren. Barrios met een sublieme pass. Manitta rent richting de bal. Manitta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Strocki geeft de bal voor. Klungelig pakt Magnano de bal. Manitta onderschept slim de pass. Manitta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Bomede de bal. Manitta rent richting de bal. Manitta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyes FC - Taylor Version 1989 0:1

15e minuut.
Laveselli speelt de bal door. Klungelig pakt Manitta de bal. Manitta schiet op doel. Knohl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Döttinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Döttinger geeft een lange en hoge pass. Merlo controleert de bal met de borst. Manitta bereikt de bal nog maar net als eerste. Manitta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reyes FC - Taylor Version 1989 0:2

23e minuut.
Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios passt de bal met de wreef. Manitta is nu in balbezit. Manitta draait met de bal, schiet en ... Magnano probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Strocki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Knohl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barrios is nu in balbezit. Barrios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyes FC - Taylor Version 1989 0:3

25e minuut.
Piossek kopt de bal weg. Strocki is nu in balbezit. Strocki geeft de bal voor. Manitta is nu in balbezit. Manitta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Barrios met een sublieme pass. Mićko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mićko passt de bal in één keer door. Manitta rent richting de bal. Manitta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyes FC - Taylor Version 1989 0:4

34e minuut.
Strocki met een sublieme pass. Barrios is nu in balbezit. Barrios passt de bal zonder na te denken. Manitta is nu in balbezit. Manitta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Knohl speelt de bal door. Barrios controleert de bal met de borst. Barrios met een sublieme pass. Manitta is nu in balbezit. Manitta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Mićko probeert naar een medespeler te passen. Matto bereikt de bal nog maar net als eerste. Matto passt de bal met de wreef. Manitta bereikt de bal nog maar net als eerste. Manitta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reyes FC 86%, Taylor Version 1989 14%.
Reyes FC - Taylor Version 1989 0:4

47e minuut.
Laveselli rent richting de bal. Matto onderschept slim de pass. Matto met een sublieme pass. Manitta bereikt de bal nog maar net als eerste. Manitta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Klytta met de inworp. Döttinger probeert naar een medespeler te passen. Klytta rent richting de bal. Klytta geeft een lange en hoge pass. Manitta is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Döttinger verovert de bal door een tackle van achteren. Barrios rent richting de bal. Barrios met een sublieme pass. Manitta rent richting de bal. Manitta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Matto bereikt de bal nog maar net als eerste. Matto passt de bal in één keer door. Manitta is nu in balbezit. Manitta haalt uit met een fantastische trap. Knohl werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Manitta draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Magnano trapt de bal weg. Döttinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Döttinger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reyes FC 72%, Taylor Version 1989 28%.
Reyes FC - Taylor Version 1989 0:4