Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taylor Version 1989 Reyes FC
451 Jovenes Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
22% Spel op eigen helft 78%
20 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.6 gemiddelde waardering 19
average Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Mićko geeft een lange en hoge pass. Knohl speelt de bal door. Mićko kopt de bal weg. Manitta is nu in balbezit. Manitta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Matto passt de bal zonder na te denken. Mićko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mićko met een sublieme pass. Manitta rent richting de bal. Manitta draait met de bal, schiet en ... Knohl bokst de bal weg.

33e minuut.
Merlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mićko verovert de bal door een tackle van achteren. Mićko geeft de bal voor. Klungelig pakt Manitta de bal. Manitta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Strocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Strocki passt de bal zonder na te denken. Manitta is nu in balbezit. Manitta draait met de bal, schiet en ... Knohl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taylor Version 1989 - Reyes FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taylor Version 1989 30%, Reyes FC 70%.
Taylor Version 1989 - Reyes FC 1:0

46e minuut.
Urtizberea geeft de bal voor. Inworp. Döttinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zufall rent richting de bal. Zufall haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Doeltrap. Knohl trapt de bal weg van het doel. Döttinger kopt de bal weg. Manitta bereikt de bal nog maar net als eerste. Manitta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Taylor Version 1989 - Reyes FC 2:0

71e minuut.
Matto is nu in balbezit. Matto probeert naar een medespeler te passen. Manitta bereikt de bal nog maar net als eerste. Manitta schiet op doel. Knohl probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Knohl probeert naar een medespeler te passen. Szczuka kopt de bal weg. Daar is Zufall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manitta rent richting de bal. Manitta schiet op doel. Knohl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Magnano bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnano geeft een hoge lob. Wasilkowski rent richting de bal. Wasilkowski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Bertone is nu in balbezit. Wasilkowski onderschept slim de pass. Merlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasilkowski onderschept slim de pass. Wasilkowski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Strocki heeft problemen om de bal te vangen. Strocki probeert naar een medespeler te passen. Zufall rent richting de bal. Manitta rent richting de bal. Manitta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Taylor Version 1989 - Reyes FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taylor Version 1989 14%, Reyes FC 86%.
Taylor Version 1989 - Reyes FC 3:0