Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
[M]ar del plata Sandwich del Sur
Normal Tactiek 4.4.2
59% Balbezit 41%
31% Spel op eigen helft 69%
25 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 26.5
solid Schieten poor
adequate Passen weak
adequate Verdedigen average


3e minuut.
Broggi is nu in balbezit. Quiñones verovert de bal door een tackle van achteren. Quiñones speelt de bal door. Klungelig pakt Polanco de bal. Polanco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mertol geeft een hoge lob. Polanco rent richting de bal. Polanco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Rigler trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Fayt de bal. Özkan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Özkan krijgt een gele kaart.

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rigler trapt de bal weg. Ferro kopt de bal weg. Csokonay is nu in balbezit. Csokonay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
[M]ar del plata - Sandwich del Sur 1:0

13e minuut.
Cura is nu in balbezit. Csokonay onderschept slim de pass. Csokonay probeert naar een medespeler te passen. Polanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
[M]ar del plata - Sandwich del Sur 2:0

15e minuut.
Frontini is nu in balbezit. Ambrozik onderschept slim de pass. Ambrozik passt de bal in één keer door. Polanco is nu in balbezit. Polanco schiet op doel. Rigler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Cura kopt de bal weg. Özkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheffer verovert de bal door een tackle van achteren. Frontini bereikt de bal nog maar net als eerste. Frontini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
[M]ar del plata - Sandwich del Sur 2:1

29e minuut.
Peralta heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mertol neemt de hoekschop. Polanco rent richting de bal. Polanco draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Sheffer is nu in balbezit. Ferro verovert de bal door een tackle van achteren. Ferro geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Polanco de bal. Polanco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ambrozik geeft een hoge lob. Peralta probeert de bal met de borst te controleren. Mertol speelt de bal door. Daar is Polanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polanco draait met de bal, schiet en ... Rigler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
[M]ar del plata - Sandwich del Sur 3:1

35e minuut.
Carilepi rent richting de bal. Csokonay onderschept slim de pass. Csokonay probeert naar een medespeler te passen. Quiñones rent richting de bal. Quiñones geeft een hoge lob. Rigler bokst de bal weg. Polanco is nu in balbezit. Polanco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
[M]ar del plata - Sandwich del Sur 4:1

38e minuut.
Quiñones geeft een hoge lob. Sheffer is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ferro. Ferro krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Mertol bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertol geeft een lange en hoge pass. Carilepi heeft problemen om de bal te vangen. Barbián is nu in balbezit. Polanco verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
[M]ar del plata - Sandwich del Sur 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: [M]ar del plata 33%, Sandwich del Sur 67%.
[M]ar del plata - Sandwich del Sur 5:1

46e minuut.
Schillace is nu in balbezit. Schillace geeft een hoge lob. Mertol kopt de bal weg. Polanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco schiet op doel. Rigler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Csokonay is nu in balbezit. Klungelig pakt Csokonay de bal. Csokonay passt de bal in één keer door. Polanco rent richting de bal. Polanco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Csokonay speelt de bal door. Ferro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferro passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Polanco de bal. Polanco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Sheffer rent richting de bal. Ferro onderschept slim de pass. Ferro passt de bal zonder na te denken. Csokonay is nu in balbezit. Csokonay haalt uit met een fantastische trap. Rigler bokst de bal weg.

63e minuut.
Polanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco passt de bal in één keer door. Csokonay bereikt de bal nog maar net als eerste. Csokonay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
[M]ar del plata - Sandwich del Sur 6:1

71e minuut.
Nolli probeert de bal met de borst te controleren. Sheffer begaat een overtreding. Nolli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jachymiak komt het veld opgelopen. Biron komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Mertol geeft een hoge lob. Carilepi kopt de bal weg. Schillace probeert de bal aan de voet te houden. Csokonay is nu in balbezit. Csokonay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
[M]ar del plata - Sandwich del Sur 7:1

76e minuut.
Belu komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Mertol rent richting de bal. Schillace begaat een overtreding. Mertol is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Özkan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Belu springt en kopt de bal. Rigler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Csokonay is nu in balbezit. Csokonay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: [M]ar del plata 29%, Sandwich del Sur 71%.
[M]ar del plata - Sandwich del Sur 7:1