Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sandwich del Sur [M]ar del plata
4.4.2 Tactiek 442
39% Balbezit 61%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
25.2 gemiddelde waardering 38.4
poor Schieten solid
weak Passen good
weak Verdedigen average


3e minuut.
Soydinç kopt de bal weg. Ferro rent richting de bal. Ferro geeft de bal voor. Polanco rent richting de bal. Polanco draait met de bal, schiet en ... Rigler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandwich del Sur - [M]ar del plata 0:1

5e minuut.
Peralta controleert de bal met de borst. Polanco rent richting de bal. Polanco passt de bal in één keer door. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Schillace geeft de bal voor. Buscalia rent richting de bal. Csokonay verovert de bal door een tackle van achteren. Infante is nu in balbezit. Infante draait met de bal, schiet en ... Rigler bokst de bal weg. Polanco is nu in balbezit. Polanco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kisieliński passt de bal in één keer door. Mertol is nu in balbezit. Mertol met een sublieme pass. Polanco rent richting de bal. Polanco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sandwich del Sur - [M]ar del plata 0:2

16e minuut.
Canizalez met een sublieme pass. Cura is nu in balbezit. Canizalez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Canizalez krijgt een gele kaart. Cura raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

26e minuut.
Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante schiet op doel. Barbián probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Polanco is nu in balbezit. Polanco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kisieliński verovert de bal door een tackle van achteren. Kisieliński geeft een lange en hoge pass. Peralta heeft problemen om de bal te vangen. Polanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Buscalia rent richting de bal. Kisieliński is nu in balbezit. Kisieliński passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Infante de bal. Infante haalt uit met een fantastische trap. Rigler bokst de bal weg. Polanco bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Csokonay onderschept slim de pass. Csokonay met een sublieme pass. Infante rent richting de bal. Polanco rent richting de bal. Polanco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Rigler trapt de bal weg van het doel. Daar is Cura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mertol probeert naar een medespeler te passen. Infante rent richting de bal. Infante schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sandwich del Sur 66%, [M]ar del plata 34%.
Sandwich del Sur - [M]ar del plata 0:2

52e minuut.
Infante probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ferro speelt de bal door. Daar is Schillace, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polanco rent richting de bal. Polanco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sandwich del Sur - [M]ar del plata 0:3

55e minuut.
Ferro passt de bal zonder na te denken. Daar is Mertol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mertol speelt de bal door. Infante rent richting de bal. Infante geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Velciu komt het veld opgelopen. Fırıncıoğlu komt het veld opgelopen. Mijakowski komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Schillace probeert naar een medespeler te passen. Csokonay heeft problemen om de bal te vangen. Csokonay geeft de bal voor. Polanco heeft problemen om de bal te vangen. Polanco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Melipange onderschept slim de pass. Melipange probeert naar een medespeler te passen. Fayt probeert naar een medespeler te passen. Sheffer is nu in balbezit. Sheffer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Schillace met een sublieme pass. Frontini geeft de bal voor. Ferro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mijakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijakowski schiet op doel. Rigler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Polanco is nu in balbezit. Polanco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandwich del Sur - [M]ar del plata 0:4

82e minuut.
Polanco rent richting de bal. Polanco geeft een lange en hoge pass. Mertol is nu in balbezit. Mijakowski is nu in balbezit. Mijakowski draait met de bal, schiet en ... Rigler bokst de bal weg. Polanco is nu in balbezit. Polanco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandwich del Sur - [M]ar del plata 0:5

84e minuut.
Csokonay is nu in balbezit. Csokonay probeert naar een medespeler te passen. Ferro speelt de bal door. Polanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Csokonay speelt de bal door. Kisieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisieliński speelt de bal door. Polanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco geeft een hoge lob. Rigler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sandwich del Sur 72%, [M]ar del plata 28%.
Sandwich del Sur - [M]ar del plata 0:5