Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.01
  • Stadion: Aejio Mardona
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 15771
La Foca 00 Potola AC OLYMPIC
Labiblia Tactiek a ver lucas?
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 12
47.5 gemiddelde waardering 57.3
solid Schieten formidable
good Passen formidable
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Schusterman is nu in balbezit. Schusterman geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bagge de bal. Hereñu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hereñu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Dorko probeert naar een medespeler te passen. Tošović probeert de bal met de borst te controleren. Tošović speelt de bal door. Halada is nu in balbezit. Halada haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Treviño rent richting de bal. Treviño schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Gornakov rent richting de bal. Gornakov passt de bal zonder na te denken. Halada is nu in balbezit. Halada schiet op doel. Klotz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Foca 00 Potola - AC OLYMPIC 1:0

27e minuut.
Inworp. Sironi met de inworp. Gornakov probeert naar een medespeler te passen. Treviño rent richting de bal. Treviño haalt uit met een fantastische trap. Klotz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Halada probeert de bal met de borst te controleren. Halada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sironi met de inworp. Hajducki rent richting de bal. Hajducki geeft een hoge lob. Grimi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Tursumović rent richting de bal. Tursumović schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ustari de bal onder controle te krijgen. Tošović rent richting de bal. Tošović geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Foca 00 Potola 53%, AC OLYMPIC 47%.
La Foca 00 Potola - AC OLYMPIC 1:0

48e minuut.
Impallomeni met een snelle inworp. Tošović rent richting de bal. Tošović passt de bal in één keer door. Tursumović is nu in balbezit. Tursumović schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klotz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Treviño is nu in balbezit. Sironi verovert de bal door een tackle van achteren. Gornakov verovert de bal door een tackle van achteren. Gornakov geeft een hoge lob. Halada springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Inworp. Sironi met een snelle inworp. Hajducki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajducki geeft een hoge lob. Grimi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Impallomeni geeft de bal voor. Bagge heeft problemen om de bal te vangen. Grimi rent richting de bal. Grimi schiet op doel. Dorko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Foca 00 Potola - AC OLYMPIC 1:1

61e minuut.
Klungelig pakt Gornakov de bal. Gornakov passt de bal in één keer door. Halada rent richting de bal. Halada schiet op doel. Klotz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Foca 00 Potola - AC OLYMPIC 2:1

66e minuut.
Hajducki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Desábato probeert naar een medespeler te passen. Padureanu is nu in balbezit. Padureanu geeft een lange en hoge pass. Hereñu krijgt zijn hoofd ertegen. Dorko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grimi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Foca 00 Potola - AC OLYMPIC 2:2

69e minuut.
Desábato bereikt de bal nog maar net als eerste. Desábato met een sublieme pass. Hajducki rent richting de bal. Hajducki geeft een hoge lob. Grimi krijgt zijn hoofd ertegen. Dorko bokst de bal weg.

71e minuut.
Ustari onderschept slim de pass. Ustari geeft de bal voor. Hajducki is nu in balbezit. Hajducki geeft een hoge lob. Grimi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Bagge geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hajducki met een snelle inworp. Desábato is nu in balbezit. Desábato geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Padureanu rent richting de bal. Padureanu speelt de bal door. Hajducki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajducki geeft een lange en hoge pass. Hereñu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Treviño is nu in balbezit. Sironi verovert de bal door een tackle van achteren. Sironi speelt de bal door. Grimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimi draait met de bal, schiet en ... Dorko bokst de bal weg.

84e minuut.
Tošović geeft een hoge lob. Treviño rent richting de bal. Sosa speelt de bal door. Halada rent richting de bal. Halada haalt uit met een fantastische trap. Klotz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Ustari de bal. Halada rent richting de bal. Halada haalt uit met een fantastische trap. Klotz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Foca 00 Potola - AC OLYMPIC 3:2

87e minuut.
Padureanu verovert de bal door een tackle van achteren. Padureanu speelt de bal door. Klungelig pakt Hajducki de bal. Hajducki geeft de bal voor. Grimi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Foca 00 Potola 61%, AC OLYMPIC 39%.
La Foca 00 Potola - AC OLYMPIC 3:2