Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Targaryen Club Club Atletico Ariete 2010
Hay Equipo Tactiek Tiki-Tiki2
55% Balbezit 45%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 49
goed Schieten uitstekend
solide Passen matig
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Pattavina met een sublieme pass. Klungelig pakt Dilhan de bal. Dilhan geeft een lange en hoge pass. Pietrucha rent richting de bal. Pietrucha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Lisztes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisztes draait met de bal, schiet en ... Slot speelt de bal door. Klungelig pakt Sojka de bal. Sojka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Klungelig pakt Imglück de bal. Kalchev rent richting de bal. Lisztes is nu in balbezit. Kalchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalchev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kalchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalchev passt de bal in één keer door. Hadžiabdić rent richting de bal. Hadžiabdić haalt uit met een fantastische trap. Slot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kryger bokst de bal weg.

19e minuut.
Quartino bereikt de bal nog maar net als eerste. Quartino geeft de bal voor. Pasin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasin draait met de bal, schiet en ... Jianyu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Kosielnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalchev rent richting de bal. Kalchev passt de bal in één keer door. Hadžiabdić rent richting de bal. Hadžiabdić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Pastor probeert naar een medespeler te passen. Ayuso speelt de bal door. Lisztes rent richting de bal. Kalchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalchev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pastor geeft een lange en hoge pass. Sojka is nu in balbezit. Sojka passt de bal met de wreef. Pasin rent richting de bal. Pasin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Oskierko geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sojka met de inworp. Quartino met een sublieme pass. Pietrucha geeft de bal voor. Janik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Targaryen Club 55%, Club Atletico Ariete 2010 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Targaryen Club - Club Atletico Ariete 2010 0:0

49e minuut.
Kosielnis is nu in balbezit. Kosielnis speelt de bal door. Daar is Lisztes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalchev is nu in balbezit. Kalchev schiet op doel. Kryger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Kosielnis rent richting de bal. Kosielnis geeft de bal voor. Pattavina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lisztes is nu in balbezit. Lisztes draait met de bal, schiet en ... Kryger bokst de bal weg.

81e minuut.
Kosielnis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalchev is nu in balbezit. Oskierko geeft de bal voor. Klungelig pakt Pietrucha de bal. Pietrucha haalt uit met een fantastische trap. Janik bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Targaryen Club 60%, Club Atletico Ariete 2010 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Targaryen Club - Club Atletico Ariete 2010 0:0