Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nuevo Fulgor Struttura Allegra
3443 Tactiek Iviiiiii
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
28 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
47.2 gemiddelde waardering 37.8
solid Schieten adequate
good Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vágner met de inworp. Pedrini is nu in balbezit. Pedrini haalt uit met een fantastische trap. Michelini probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vágner zal de hoekschop nemen. Luňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Luňák geeft de bal voor. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Michelini de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuevo Fulgor - Struttura Allegra 1:0

9e minuut.
Vágner passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Talapa de bal. Talapa met een sublieme pass. Marth bereikt de bal nog maar net als eerste. Marth haalt uit met een fantastische trap. Mouche bokst de bal weg.

12e minuut.
Talapa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Marth de bal. Roubenyan met een sublieme pass. Gialloreto rent richting de bal. Gialloreto draait met de bal, schiet en ... Mouche verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Stoppini rent richting de bal. Pedrini geeft de bal voor. Pelantraru is nu in balbezit. Gialloreto verovert de bal door een tackle van achteren. Gialloreto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Roubenyan passt de bal met de wreef. Talapa is nu in balbezit. Talapa met een sublieme pass. Daar is Marth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marth draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Gaudio passt de bal zonder na te denken. Vágner geeft een hoge lob. Pelantraru kan de bal niet met de borst controleren. Marth bereikt de bal nog maar net als eerste. Marth schiet op doel. Mouche kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marth rent richting de bal. Marth schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Favre-Mossier is nu in balbezit. Apers onderschept slim de pass. Apers probeert naar een medespeler te passen. Postiglione is nu in balbezit. Postiglione schiet op doel. Onkalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Pedrini kopt de bal weg. Roubenyan rent richting de bal. Osial schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Osial krijgt een gele kaart. Roubenyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Luňák zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gialloreto maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nuevo Fulgor - Struttura Allegra 2:0

41e minuut.
Roma passt de bal met de wreef. Pelantraru heeft problemen om de bal te vangen. Osial rent richting de bal. Marth bereikt de bal nog maar net als eerste. Marth draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuevo Fulgor 41%, Struttura Allegra 59%.
Nuevo Fulgor - Struttura Allegra 2:0

46e minuut.
Doeltrap. Mouche trapt de bal weg. Vágner kopt de bal weg. Gialloreto controleert de bal met de borst. Gialloreto draait met de bal, schiet en ... Mouche bokst de bal weg. Marth bereikt de bal nog maar net als eerste. Marth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuevo Fulgor - Struttura Allegra 3:0

50e minuut.
Favre-Mossier passt de bal in één keer door. Luňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Luňák speelt de bal door. Marth bereikt de bal nog maar net als eerste. Marth haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Gaudio kopt de bal weg. Pedrini is nu in balbezit. Pedrini probeert naar een medespeler te passen. Gialloreto is nu in balbezit. Gialloreto draait met de bal, schiet en ... Mouche probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marth bereikt de bal nog maar net als eerste. Marth haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuevo Fulgor - Struttura Allegra 4:0

71e minuut.
Osial bereikt de bal nog maar net als eerste. Talapa onderschept slim de pass. Talapa passt de bal in één keer door. Marth rent richting de bal. Marth haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Luňák geeft de bal voor. Gialloreto heeft problemen om de bal te vangen. Roubenyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Roubenyan schiet op doel. Pelantraru probeert de bal aan de voet te houden. Mouche kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Inworp. Boussaidi komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Klungelig pakt Pedrini de bal. Pedrini geeft een lange en hoge pass. Marth bereikt de bal nog maar net als eerste. Marth schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Pelantraru geeft een hoge lob. Marth bereikt de bal nog maar net als eerste. Marth passt de bal met de wreef. Gialloreto is nu in balbezit. Gialloreto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nuevo Fulgor - Struttura Allegra 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuevo Fulgor 23%, Struttura Allegra 77%.
Nuevo Fulgor - Struttura Allegra 5:0