Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC OLYMPIC Taylor Version 1989
a ver lucas? Tactiek 451 Jovenes
54% Balbezit 46%
26% Spel op eigen helft 74%
26 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
55.2 gemiddelde waardering 30.5
formidabel Schieten zwak
uitmuntend Passen redelijk
goed Verdedigen goed


6e minuut.
Schusterman rent richting de bal. Schusterman geeft een lange en hoge pass. Hereñu rent richting de bal. Hereñu schiet op doel. Ripley werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - Taylor Version 1989 1:0

15e minuut.
Desábato speelt de bal door. Hajducki rent richting de bal. Hajducki speelt de bal door. Hereñu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hereñu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Schusterman geeft de bal voor. Grimi is nu in balbezit. Hereñu is nu in balbezit. Hereñu schiet op doel. Ripley probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - Taylor Version 1989 2:0

19e minuut.
Hereñu onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szczuka. Hereñu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Desábato met een snel genomen vrije trap. Hereñu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Hereñu is nu in balbezit. Hereñu passt de bal met de wreef. Desábato probeert naar een medespeler te passen. Grimi rent richting de bal. Grimi schiet op doel. Ripley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - Taylor Version 1989 3:0

24e minuut.
Padureanu geeft de bal voor. Szczuka is nu in balbezit. Hereñu onderschept slim de pass. Hereñu draait met de bal, schiet en ... Ripley werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - Taylor Version 1989 4:0

26e minuut.
Hajducki rent richting de bal. Hajducki passt de bal in één keer door. Hereñu rent richting de bal. Hereñu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Szczuka de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Grimi is nu in balbezit. Grimi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - Taylor Version 1989 5:0

32e minuut.
Padureanu geeft de bal voor. Hereñu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejud legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hereñu raakt geblesseerd tijdens het duel. Grimi neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Ripley bokst de bal weg. Grimi is nu in balbezit. Grimi haalt uit met een fantastische trap. Ripley werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - Taylor Version 1989 6:0

38e minuut.
Desábato passt de bal in één keer door. Schusterman speelt de bal door. Hereñu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimi rent richting de bal. Grimi haalt uit met een fantastische trap. Ripley bokst de bal weg.

41e minuut.
Hajducki rent richting de bal. Hajducki heeft problemen om de bal te vangen. Hajducki geeft een hoge lob. Grimi springt en kopt de bal. Ripley werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - Taylor Version 1989 7:0

42e minuut.
Sejud kan de bal niet met de borst controleren. Grimi rent richting de bal. Sejud bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimi verovert de bal door een tackle van achteren. Grimi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - Taylor Version 1989 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC OLYMPIC 23%, Taylor Version 1989 77%.
AC OLYMPIC - Taylor Version 1989 8:0

53e minuut.
Desábato bereikt de bal nog maar net als eerste. Schusterman is nu in balbezit. Schusterman met een sublieme pass. Grimi is nu in balbezit. Grimi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - Taylor Version 1989 9:0

55e minuut.
Desábato geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Hajducki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajducki passt de bal met de wreef. Hereñu rent richting de bal. Hereñu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - Taylor Version 1989 10:0

59e minuut.
Hereñu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hereñu passt de bal met de wreef. Grimi rent richting de bal. Grimi draait met de bal, schiet en ... Ripley werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - Taylor Version 1989 11:0

62e minuut.
Sironi geeft een lange en hoge pass. Klytta bereikt de bal nog maar net als eerste. Klytta geeft de bal voor. Grimi rent richting de bal. Grimi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hajducki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Grimi maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Klytta is nu in balbezit. Hajducki verovert de bal door een tackle van achteren. Hajducki passt de bal zonder na te denken. Hereñu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hereñu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC OLYMPIC - Taylor Version 1989 12:0

74e minuut.
Hajducki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajducki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hereñu de bal. Grimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Desábato passt de bal in één keer door. Hajducki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajducki met een sublieme pass. Hereñu is nu in balbezit. Hereñu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Desábato passt de bal met de wreef. Padureanu is nu in balbezit. Padureanu met een sublieme pass. Klungelig pakt Hajducki de bal. Hajducki geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Szczuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczuka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Impallomeni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Desábato geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC OLYMPIC 28%, Taylor Version 1989 72%.
AC OLYMPIC - Taylor Version 1989 12:0