Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Atletico Ariete 2010 Reyes FC
Tiki-Tiki2 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
52 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
44 gemiddelde waardering 16.8
formidabel Schieten waardeloos
matig Passen waardeloos
goed Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Jianyu met een sublieme pass. Hadžiabdić rent richting de bal. Hadžiabdić passt de bal in één keer door. Lisztes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisztes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Jianyu rent richting de bal. Jianyu met een sublieme pass. Lisztes rent richting de bal. Lisztes draait met de bal, schiet en ... Knohl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - Reyes FC 1:0

9e minuut.
Ayuso is nu in balbezit. Ayuso speelt de bal door. Kosielnis speelt de bal door. Kalchev is nu in balbezit. Kalchev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Hadžiabdić is nu in balbezit. Hadžiabdić passt de bal met de wreef. Kalchev is nu in balbezit. Lisztes rent richting de bal. Lisztes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - Reyes FC 2:0

16e minuut.
Pastor speelt de bal door. Ayuso speelt de bal door. Oskierko probeert naar een medespeler te passen. Lisztes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisztes draait met de bal, schiet en ... Knohl bokst de bal weg.

18e minuut.
Hadžiabdić passt de bal met de wreef. Daar is Kalchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisztes is nu in balbezit. Lisztes draait met de bal, schiet en ... Knohl maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lisztes heeft problemen om de bal te vangen. Kalchev is nu in balbezit. Kalchev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Oskierko passt de bal met de wreef. Daar is Kosielnis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalchev is nu in balbezit. Lisztes rent richting de bal. Lisztes schiet op doel. Knohl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kalchev krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Magnano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Hadžiabdić bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžiabdić verovert de bal door een tackle van achteren. Hadžiabdić draait met de bal, schiet en ... Knohl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - Reyes FC 3:0

22e minuut.
Lisztes passt de bal zonder na te denken. Kalchev rent richting de bal. Kalchev geeft een hoge lob. Hadžiabdić rent richting de bal. Hadžiabdić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Branković verovert de bal door een tackle van achteren. Jianyu probeert naar een medespeler te passen. Kalchev is nu in balbezit. Lisztes is nu in balbezit. Lisztes schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Ayuso probeert naar een medespeler te passen. Kalchev is nu in balbezit. Kalchev passt de bal met de wreef. Hadžiabdić is nu in balbezit. Hadžiabdić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - Reyes FC 4:0

32e minuut.
Knohl probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Branković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lisztes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisztes draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Daar is Oskierko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oskierko speelt de bal door. Hadžiabdić is nu in balbezit. Lisztes rent richting de bal. Lisztes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Knohl trapt de bal weg van het doel. Piossek probeert de bal met de borst te controleren. Hadžiabdić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžiabdić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Magnano de bal onder controle te krijgen. Knohl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Maggio rent richting de bal. Kalchev onderschept slim de pass. Kalchev met een sublieme pass. Hadžiabdić is nu in balbezit. Hadžiabdić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - Reyes FC 5:0

40e minuut.
Branković met een sublieme pass. Daar is Jianyu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisztes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisztes draait met de bal, schiet en ... Knohl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - Reyes FC 6:0

42e minuut.
Lisztes rent richting de bal. Kosielnis probeert naar een medespeler te passen. Hadžiabdić is nu in balbezit. Hadžiabdić haalt uit met een fantastische trap. Knohl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - Reyes FC 7:0

44e minuut.
Magnano geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Branković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hadžiabdić rent richting de bal. Hadžiabdić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - Reyes FC 8:0

45e minuut.
Bomede geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Branković met een snelle inworp. Hadžiabdić rent richting de bal. Hadžiabdić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atletico Ariete 2010 24%, Reyes FC 76%.
Club Atletico Ariete 2010 - Reyes FC 8:0

50e minuut.
Hadžiabdić geeft een lange en hoge pass. Knohl probeert naar een medespeler te passen. Branković is nu in balbezit. Branković geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bomede de bal. Knohl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Oskierko geeft een hoge lob. Lisztes probeert naar een medespeler te passen. Magnano verovert de bal door een tackle van achteren. Hadžiabdić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžiabdić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kalchev rent richting de bal. Kalchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - Reyes FC 9:0

57e minuut.
Jianyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianyu passt de bal in één keer door. Lisztes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisztes draait met de bal, schiet en ... Knohl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - Reyes FC 10:0

58e minuut.
Branković rent richting de bal. Branković passt de bal in één keer door. Lisztes is nu in balbezit. Lisztes haalt uit met een fantastische trap. Knohl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - Reyes FC 11:0

60e minuut.
Urtizberea kopt de bal weg. Berstein rent richting de bal. Kalchev verovert de bal door een tackle van achteren. Kalchev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - Reyes FC 12:0

61e minuut.
Darthes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisztes verovert de bal door een tackle van achteren. Lisztes passt de bal zonder na te denken. Hadžiabdić rent richting de bal. Hadžiabdić haalt uit met een fantastische trap. Knohl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - Reyes FC 13:0

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Kosielnis de bal onder controle te krijgen. Jianyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianyu passt de bal met de wreef. Kalchev is nu in balbezit. Kalchev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kalchev is nu in balbezit. Kalchev geeft een hoge lob. Jianyu kopt de bal weg. Lisztes is nu in balbezit. Lisztes schiet op doel. Knohl bokst de bal weg.

65e minuut.
Hadžiabdić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžiabdić passt de bal met de wreef. Daar is Branković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisztes rent richting de bal. Lisztes schiet op doel. Knohl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - Reyes FC 14:0

68e minuut.
Kosielnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalchev geeft een lange en hoge pass. Lisztes heeft problemen om de bal te vangen. Lisztes schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - Reyes FC 15:0

70e minuut.
Magnano geeft een lange en hoge pass. Kosielnis heeft problemen om de bal te vangen. Kalchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisztes is nu in balbezit. Lisztes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Knohl trapt de bal weg. Branković kopt de bal weg. Hadžiabdić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžiabdić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - Reyes FC 16:0

72e minuut.
Darthes passt de bal met de wreef. Inworp. Oskierko met een snelle inworp. Kalchev rent richting de bal. Kalchev haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - Reyes FC 17:0

73e minuut.
Knohl trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oskierko met de inworp. Kalchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalchev schiet op doel. Knohl bokst de bal weg. Hadžiabdić krijgt zijn hoofd ertegen. Knohl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - Reyes FC 18:0

74e minuut.
Hadžiabdić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayuso is nu in balbezit. Jianyu is nu in balbezit. Hadžiabdić rent richting de bal. Hadžiabdić schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - Reyes FC 19:0

78e minuut.
Kosielnis kopt de bal weg. Daar is Bomede, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisztes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisztes haalt uit met een fantastische trap. Knohl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - Reyes FC 20:0

81e minuut.
Magnano rent richting de bal. Magnano geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bertone de bal onder controle te krijgen. Branković bereikt de bal nog maar net als eerste. Branković geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Merlo is nu in balbezit. Kosielnis probeert naar een medespeler te passen. Kalchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalchev draait met de bal, schiet en ... Bomede probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Ayuso met een sublieme pass. Lisztes rent richting de bal. Lisztes passt de bal met de wreef. Hadžiabdić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžiabdić schiet op doel. Knohl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Oskierko met een sublieme pass. Kosielnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosielnis passt de bal zonder na te denken. Hadžiabdić rent richting de bal. Hadžiabdić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Ariete 2010 - Reyes FC 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atletico Ariete 2010 11%, Reyes FC 89%.
Club Atletico Ariete 2010 - Reyes FC 21:0