Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
[M]ar del plata Struttura Allegra
523 Tactiek Iviiiiii
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
38.7 gemiddelde waardering 39.6
goed Schieten solide
goed Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


20e minuut.
Ambrozik is nu in balbezit. Favre-Mossier verovert de bal door een tackle van achteren. Favre-Mossier heeft problemen om de bal te vangen. Favre-Mossier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
[M]ar del plata - Struttura Allegra 0:1

22e minuut.
Osial is nu in balbezit. Özkan onderschept slim de pass. Özkan passt de bal met de wreef. Polanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Ferro probeert naar een medespeler te passen. Polanco is nu in balbezit. Pelantraru rent richting de bal. Polanco onderschept slim de pass. Polanco draait met de bal, schiet en ... Mouche bokst de bal weg.

35e minuut.
Buitenspel voor Postiglione. Goede buitenspelval van de verdediging. Uzal neemt vlug de vrije trap. Daar is Pelantraru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mertol rent richting de bal. Mertol haalt uit met een fantastische trap. Mouche verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Quiñones geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Polanco maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
[M]ar del plata - Struttura Allegra 1:1

37e minuut.
Mertol is nu in balbezit. Ascani verovert de bal door een tackle van achteren. Ascani geeft de bal voor. Favre-Mossier heeft problemen om de bal te vangen. Favre-Mossier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
[M]ar del plata - Struttura Allegra 1:2

40e minuut.
Gaudio geeft de bal voor. Favre-Mossier controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ferro neemt vlug de vrije trap. Polanco is nu in balbezit. Polanco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Ascani rent richting de bal. Ascani passt de bal in één keer door. Favre-Mossier rent richting de bal. Favre-Mossier haalt uit met een fantastische trap. Tendas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
[M]ar del plata - Struttura Allegra 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: [M]ar del plata 43%, Struttura Allegra 57%.
[M]ar del plata - Struttura Allegra 1:3

47e minuut.
Osial bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferro onderschept slim de pass. Ferro passt de bal met de wreef. Polanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Postiglione zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stoppini bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoppini passt de bal in één keer door. Roma rent richting de bal. Roma schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Doeltrap. Grob komt het veld opgelopen.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jachymiak komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Favre-Mossier bereikt de bal nog maar net als eerste. Postiglione rent richting de bal. Postiglione passt de bal zonder na te denken. Favre-Mossier bereikt de bal nog maar net als eerste. Favre-Mossier haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
[M]ar del plata - Struttura Allegra 1:4

66e minuut.
Osial geeft een lange en hoge pass. Postiglione rent richting de bal. Postiglione geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Favre-Mossier de bal. Favre-Mossier haalt uit met een fantastische trap. Tendas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Mertol is nu in balbezit. Mertol met een sublieme pass. Polanco rent richting de bal. Polanco draait met de bal, schiet en ... Mouche maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
[M]ar del plata - Struttura Allegra 2:4

71e minuut.
Siladi komt het veld opgelopen. Cimbru komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Stoppini met een snelle inworp. Postiglione speelt de bal door. Ascani rent richting de bal. Favre-Mossier is nu in balbezit. Favre-Mossier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ascani met de inworp. Osial rent richting de bal. Osial passt de bal zonder na te denken. Daar is Favre-Mossier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Favre-Mossier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Mertol bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertol passt de bal in één keer door. Cimbru is nu in balbezit. Cimbru haalt uit met een fantastische trap. Mouche werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
[M]ar del plata - Struttura Allegra 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: [M]ar del plata 48%, Struttura Allegra 52%.
[M]ar del plata - Struttura Allegra 3:4