Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.02
  • Stadion: CA3F Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3380
CA3F Ruben1970
Normal Tactiek Prueba Lucas
54% Balbezit 46%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
36.1 gemiddelde waardering 33.5
average Schieten adequate
weak Passen average
average Verdedigen average


8e minuut.
Benmbarek is nu in balbezit. Benmbarek passt de bal met de wreef. Dudek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CA3F - Ruben1970 0:1

12e minuut.
Sebestyen is nu in balbezit. Štriupkus onderschept slim de pass. Štriupkus speelt de bal door. Benmbarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Benmbarek schiet op doel. Marion probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Jackowski is nu in balbezit. Jackowski geeft de bal voor. Inworp. Solari met de inworp. Schaffer geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Štriupkus neemt de hoekschop. Vaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Benmbarek verovert de bal door een tackle van achteren. Benmbarek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CA3F - Ruben1970 0:2

34e minuut.
Dudek speelt de bal door. Grecu kan de bal niet met de borst controleren. Benmbarek is nu in balbezit. Benmbarek haalt uit met een fantastische trap. Marion werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CA3F - Ruben1970 0:3

36e minuut.
Benmbarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Benmbarek passt de bal in één keer door. Dudek rent richting de bal. Dudek haalt uit met een fantastische trap. Marion probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Jackowski passt de bal met de wreef. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora met een sublieme pass. Benmbarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Benmbarek draait met de bal, schiet en ... Marion verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA3F 61%, Ruben1970 39%.
CA3F - Ruben1970 0:3

64e minuut.
Merilä verovert de bal door een tackle van achteren. Merilä geeft een lange en hoge pass. Kura is nu in balbezit. Kura draait met de bal, schiet en ... Serrano Eugui probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Jackowski is nu in balbezit. Jackowski geeft de bal voor. Inworp. Solari met de inworp. Schaffer geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Luz passt de bal in één keer door. Benmbarek rent richting de bal. Benmbarek passt de bal met de wreef. Niedermayer rent richting de bal. Niedermayer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dudek rent richting de bal. Dudek draait met de bal, schiet en ... Marion probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CA3F - Ruben1970 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA3F 59%, Ruben1970 41%.
CA3F - Ruben1970 0:4