Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-01 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.02
  • Stadion: Ruben1970 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 9729
Ruben1970 CA3F
Prueba Lucas Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.9 gemiddelde waardering 34.1
solid Schieten average
adequate Passen weak
adequate Verdedigen average


20e minuut.
Dudek heeft problemen om de bal te vangen. Cardozo is nu in balbezit. Dudek onderschept slim de pass. Dudek schiet op doel. Hass probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruben1970 - CA3F 1:0

24e minuut.
Cassarino speelt de bal door. Cardozo speelt de bal door. Luz kan de bal niet met de borst controleren. Dudek verovert de bal door een tackle van achteren. Dudek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Buitenspel voor Bugliotti. Goede buitenspelval van de verdediging. Štriupkus komt het veld opgelopen. Niedermayer komt het veld opgelopen. Roberts komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruben1970 44%, CA3F 56%.
Ruben1970 - CA3F 1:0

48e minuut.
Ciemerych geeft een lange en hoge pass. de Bie rent richting de bal. de Bie passt de bal in één keer door. Ciświcki rent richting de bal. Ciświcki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Dudek de bal. Dudek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
de Bie heeft problemen om de bal te vangen. de Bie met een sublieme pass. Dudek speelt de bal door. Ciświcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciświcki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teletubiański komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Štriupkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Štriupkus geeft een hoge lob. Dudek kopt de bal weg. Teletubiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Teletubiański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruben1970 - CA3F 2:0

68e minuut.
Luz rent richting de bal. Dudek verovert de bal door een tackle van achteren. Dudek passt de bal met de wreef. Teletubiański is nu in balbezit. Teletubiański haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Teletubiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Teletubiański probeert naar een medespeler te passen. Dudek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudek schiet op doel. Hass maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruben1970 - CA3F 3:0

85e minuut.
Dudek passt de bal zonder na te denken. Teletubiański is nu in balbezit. Grecu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Teletubiański is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Teletubiański neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Hass verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Teletubiański is nu in balbezit. Teletubiański draait met de bal, schiet en ... Hass maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruben1970 - CA3F 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruben1970 34%, CA3F 66%.
Ruben1970 - CA3F 4:0