Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patio Preda Guernica City F.C.
4-4-2 Tactiek 442
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 38.8
good Schieten solid
weak Passen adequate
average Verdedigen adequate


10e minuut.
Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Warzych rent richting de bal. Martirena met een sublieme pass. Pistrui rent richting de bal. Pistrui draait met de bal, schiet en ... Serrano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Iványi geeft een hoge lob. Kempf rent richting de bal. Kempf passt de bal in één keer door. Warzych is nu in balbezit. Warzych draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Afilipoaiei heeft problemen om de bal te vangen. Afilipoaiei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patio Preda - Guernica City F.C. 1:0

15e minuut.
Karl passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Martirena de bal. Martirena probeert naar een medespeler te passen. Pistrui rent richting de bal. Pistrui draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Moigneu rent richting de bal. Pistrui onderschept slim de pass. Martirena speelt de bal door. McAllister bereikt de bal nog maar net als eerste. McAllister draait met de bal, schiet en ... Serrano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Moigneu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moigneu geeft een lange en hoge pass. Sieradzki heeft problemen om de bal te vangen. Afilipoaiei rent richting de bal. Afilipoaiei haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Angulo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kempf met een snelle inworp. Warzych rent richting de bal. Warzych schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Iványi rent richting de bal. Warzych verovert de bal door een tackle van achteren. Warzych passt de bal zonder na te denken. Afilipoaiei bereikt de bal nog maar net als eerste. Afilipoaiei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Martirena rent richting de bal. Martirena probeert naar een medespeler te passen. Pistrui rent richting de bal. Pistrui draait met de bal, schiet en ... Kefakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Moigneu passt de bal in één keer door. Warzych is nu in balbezit. Warzych passt de bal in één keer door. Afilipoaiei bereikt de bal nog maar net als eerste. Afilipoaiei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patio Preda - Guernica City F.C. 2:0

39e minuut.
Pistrui heeft problemen om de bal te vangen. Pistrui passt de bal met de wreef. Rosenberg rent richting de bal. McAllister verovert de bal door een tackle van achteren. McAllister draait met de bal, schiet en ... Serrano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patio Preda - Guernica City F.C. 2:1

41e minuut.
Karl rent richting de bal. Karl passt de bal met de wreef. Cristinel is nu in balbezit. McAllister verovert de bal door een tackle van achteren. McAllister geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patio Preda 47%, Guernica City F.C. 53%.
Patio Preda - Guernica City F.C. 2:1

52e minuut.
Dedoni passt de bal zonder na te denken. Warzych is nu in balbezit. Warzych probeert naar een medespeler te passen. Afilipoaiei rent richting de bal. Afilipoaiei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Nascimben probeert naar een medespeler te passen. Wink bereikt de bal nog maar net als eerste. Wink passt de bal in één keer door. McAllister rent richting de bal. McAllister draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Afilipoaiei speelt de bal door. Warzych bereikt de bal nog maar net als eerste. Warzych passt de bal in één keer door. Afilipoaiei bereikt de bal nog maar net als eerste. Afilipoaiei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Nascimben rent richting de bal. Nascimben geeft een lange en hoge pass. Wink heeft problemen om de bal te vangen. McAllister rent richting de bal. McAllister schiet op doel. Serrano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Patio Preda - Guernica City F.C. 2:2

84e minuut.
Iványi is nu in balbezit. Iványi passt de bal in één keer door. Angulo heeft problemen om de bal te vangen. Warzych is nu in balbezit. Warzych draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Iványi passt de bal zonder na te denken. Nascimben bereikt de bal nog maar net als eerste. Nascimben passt de bal zonder na te denken. Martirena bereikt de bal nog maar net als eerste. Martirena geeft een hoge lob. Serrano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Angulo rent richting de bal. Warzych onderschept slim de pass. Warzych passt de bal met de wreef. Afilipoaiei bereikt de bal nog maar net als eerste. Afilipoaiei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patio Preda 50%, Guernica City F.C. 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Patio Preda - Guernica City F.C. 2:2