Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 23:24
  • Competitiewedstrijd: Liga C.02
  • Stadion: Onix F.C Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2747
Onix F.C CA3F
532 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.2 gemiddelde waardering 36.6
zwak Schieten matig
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


6e minuut.
Sebestyen is nu in balbezit. Sebestyen speelt de bal door. Grecu is nu in balbezit. Cornejo verovert de bal door een tackle van achteren. Cornejo draait met de bal, schiet en ... Marion bokst de bal weg. Pilay bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilay schiet op doel. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Sebestyen heeft problemen om de bal te vangen. Sebestyen geeft de bal voor. Cornejo met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kura neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bugliotti rent richting de bal. Bugliotti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Onix F.C - CA3F 0:1

30e minuut.
Atton geeft een hoge lob. Michelena controleert de bal met de borst. Bugliotti rent richting de bal. Bugliotti haalt uit met een fantastische trap. Degese werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Onix F.C - CA3F 0:2

41e minuut.
Merilä rent richting de bal. Merilä probeert naar een medespeler te passen. Bugliotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Atton bereikt de bal nog maar net als eerste. Atton draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onix F.C 69%, CA3F 31%.
Onix F.C - CA3F 0:2

86e minuut.
Kura kopt de bal weg. Atton is nu in balbezit. Atton speelt de bal door. Bugliotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugliotti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Solari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Michelena de bal. Lepicheo probeert naar een medespeler te passen. Solari rent richting de bal. Solari geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onix F.C 61%, CA3F 39%.
Onix F.C - CA3F 0:2